Garanti bankası 70 bin TL ödeme! TC kimlik ile ödeme alacaksınız!

Garanti bankası 70 bin TL ödeme! TC kimlik ile ödeme alacaksınız!

Garanti bankası 70 bin TL ödeme! TC kimlik ile ödeme alacaksınız!
Yayın Tarihi: 9.10.2023 08:58:00

Garanti Bankası, banka müşterilerine iyi haber getirerek hesap sahiplerine 70.000 TL ödemeler yaptı. Garanti Bankası, kampanyası kapsamında kişisel kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlara 24 aylık vadeli 70.000 TL kredi ödemeleri yapacağını duyurdu. Garanti Bankası'nın resmi web sitesinde yapılan duyuruya göre, uygun vatandaşlar başvuruda bulunarak işlemlerini Garanti Bankası şubeleri aracılığıyla yaparak uygun faiz oranlarıyla 70.000 TL ödeme alabilirler.

Cep telefonunuzdan bir mesaj göndererek kişisel kredi başvurusu yapabilir ve uygun faiz oranları ile onay alabilirsiniz. Onaylanan krediler, Garanti Bankası şubeleri ve internet bankacılığı aracılığıyla hesaplarınıza yatırılacaktır.

Kişisel kredi başvurusunda bulunmak ve bankanın kriterlerini karşıladığınıza inanıyorsanız, en yakın banka şubesini kimlik belgenizle ziyaret ederek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Garanti Bankası, kişisel kredi için bankanın kriterlerini karşılayanlar için başvuru sürecini hızlandıracak ve onaylanan krediler aynı gün hesaplarına yatırılacaktır. Emekliler ve çalışanlar aynı kredi kampanyasına katılabilirler ve 70.000 TL kredi ödemesi alırsanız, banka size bu parayı diğer bankalardaki var olan borçlarınızı ödemek için kullanmanızı önerebilir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR