Garanti Bankası 80000 TL Borçları Olan Kişilerin Tüm Banka Borçlarını Kapatacak! Bankadan Başvuru İmkanı!

Garanti Bankası 80000 TL Borçları Olan Kişilerin Tüm Banka Borçlarını Kapatacak! Bankadan Başvuru İmkanı!

Garanti Bankası 80000 TL Borçları Olan Kişilerin Tüm Banka Borçlarını Kapatacak! Bankadan Başvuru İmkanı!
Yayın Tarihi: 12.09.2023 22:10:00

Garanti Bankası ₺80.000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi kampanyası başlatacağını açıkladı. Garanti Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi ve borç kapatma kredisi kullanacak olan kişiler Eylül ayı sonuna kadar bu başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanabilecek. Garanti Bankası 24 ay vadeli borç kapatma kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm bireysel müşteriler için yapmış olduğu bu yeni kampanyada uygun faiz oranları ile birlikte sizlere Kredi imkanı sağlamaktadır.

***

Garanti Bankası üzerinden başlatılan bu kampanya 18 yaş üzerinde olan herkes için başvuru yapılabilecek bir kredi kampanyası olmakta olup diğer bankalardaki olan borçlarını kapatmak isteyen kişilere hemen verilecek bir kredidir. Garanti Bankası yapmış olduğu kampanyada özellikle kendi Bankası müşterisi olan vatandaşları daha uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirirken Bireysel müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ihtiyaç kredisi ile birlikte borç kapatma kredisi imkanı da sağlamaktadır.


***

Garanti Bankası uygun faiz oranları ile birlikte bireysel ihtiyaç kredisi kampanyalarında olduğu gibi borç kapatma kredilerinde de vatandaşları üzmeyecek. Garanti Bankası üzerinden borç kapatma kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız güncel olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmak için işlemlerinizi yapabileceksiniz. Garanti Bankası borç kapatma kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşlar uygun faizlerle bu kredileri istedikleri zaman alabilecek ve ihtiyaç kredisi gibi borç kapatma kredisini de hesabını yatırabilecek.

***

Garanti Bankası emekli olan vatandaşlar içinde borç kapatma kredisi hazırladı ve Garanti Bankası şubeleri üzerinden yapacağını borç kapatma kredisi başvurusu ile birlikte dilediğiniz zaman ödeme alabileceğiniz bir kredi paketi sizlere hazırladı. Garanti Bankası emekli maaşı hesabı üzerinden başvuru yaparak Kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara 80.000 TL ödeme vermiş olması durumunda 24 ay vadeli 50.000 TL'ye kadar olan kredilerde ise 36 ay vadeli bireysel tüketici kredisi kullanabilmeniz mümkün olacaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR