Garanti Bankası Banka Hesabı Olan Kişiler Dikkat Etsin! Banka Sadece 4 Gün Kaldığını Açıkladı!

Garanti bankası hesabınız varsa 4 gün içinde işlem yapmanız gerekiyor. Banka açıkladı. 

Garanti Bankası Banka Hesabı Olan Kişiler Dikkat Etsin! Banka Sadece 4 Gün Kaldığını Açıkladı!
Yayın Tarihi: 17.09.2023 09:47:00

Garanti bankası yaptığı yeni kampanya ile birlikte nakit kredi kullanacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler vereceğini açıkladı. 4 gün içinde kredi alacak kişilere banka hemen sonuç verecek ve bu sonuca göre krediler hesaplara atılacaktır. 4 gün içinde alabileceğiniz en yüksek limit ise 30.000 TL olarak bilinmektedir. Kredi başvurusu yaptığınız zaman banka kredi şartlarına uygun olan herkes için 30 bin TL ödeme vermektedir. 

GARANTİ BANKASI KREDİ BAŞVURUSU 

Garanti bankası kredi başvurusu yapacak olan kişiler banka müşterisi olmalı. Bu şekilde Garanti BBVA Mobil uygulamasına giriş yapmalı ve 30 bin TL için 4 gün içinde başvuru yapmalı. Bu şekilde kredi başvurusu yaptığınız zaman banka sizlere hemen sonuç verir ve bu kredi onayı almanız ile IBAN numaranıza ödeme yatar. 36 ay vadeye kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz ve bu bankadan diğer kredi kampanyalarına da göz atabilirsiniz. Özellikle diğer bankalardaki kredi kartı ve kredi borçlarını kapatmak için sunulan Garanti borç kapatma kredisi kampanyası son zamanlarda en çok başvuru alan kredi kampanyalarından birisidir. 

EMEKLİYE KREDİ

Emekliler de bu kampanyadan faydalanacak. Emekli maaş hesapları üzerinden işlem yapacak olan kişilere banka hemen sonuç verecektir. Emekli maaş hesabınız üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız kredi notunuz önemli olmadan bankaya maaş taşıma yaparak kredi alabileceksiniz. Emekli maaş hesapları üzerinden kredi kullanmak istiyorsanız kredinizi anında alabileceksiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR