Garanti Bankası banka hesabı olan kişilere bir hafta süre verdi

Garanti Bankası banka hesabı olan kişilere bir hafta süre verdi...

Garanti Bankası banka hesabı olan kişilere bir hafta süre verdi
Yayın Tarihi: 4.08.2023 21:25:00

Garanti Bankası banka hesabı olan vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit kredi kullanacak olan kişilere 50.000 TL ödeme vereceğini açıkladı. ₺50.000 bireysel tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşların Garanti Bankası banka şubeleri üzerinden yapacakları tüm işlemlerde nakit kredi ödemeleri belirli şartlar dahilinde 5 dakika içerisinde banka hesapları ile birlikte Kredi ödemeleri aynı gün içinde kullanmaktadır...
 
Garanti Bankası üzerinden bireysel kredi kullanacak olan vatandaşların ihtiyaç kredisi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte verilirken Kredi işlemlerini yapmak isteyen vatandaşların bireysel müşteri olması ve 18 yaşından büyük olması isteniyor.
 
Garanti Bankası 50.000 TL bireysel kredi ödemesinden faydalanacak olan vatandaşlar için yapmış olduğu bu yeni kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişileri 3 ay ertelemeli olarak vereceği bireysel kredi ihtiyacını 36 ay vadeli olarak vatandaşların hesabına yatırarak kullandırmaktadır. Garanti Bankası hesabınız varsa bir hafta içerisinde yapmış olduğunuz başvurularda banka sizlere 50.000 TL krediyi en düşük faiz oranları ile birlikte verirken banka müşterisi olan vatandaşların yapmış oldukları ayrıcalıklı kampanyaları ile birlikte de hızlı bir şekilde kredi ödemesi alabilirsiniz.
 
Garanti Bankası Sadece 50.000 TL için değil daha yüksek limitlerde bireysel kredi kullanacak olan 18 yaşından büyük olan herkes için başvuru alıyor. Garanti Bankası özellikle kendi Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlara da Kredi imkanı sağlamaktadır. Garanti Bankası kendi Bankası üzerinden emekli maaşı alan vatandaşların diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatan bireysel tüketici kredisi de kullandırmaktadır. Garanti Bankası üzerinden işlem yapmak istiyorsanız başvuru şartlarına uygun olan vatandaşlar banka şubeleri üzerinden kimlikleriyle birlikte bireysel müşteri temsilcisinden işlem yapabilir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR