Garanti bankası banka kartı veya kredi kartı olanlar hemen başvuru yapsın! 3 gün sonra sona eriyor

Garanti bankası banka kartı veya kredi kartı olanlar hemen başvuru yapsın! 3 gün sonra sona eriyor 

Garanti bankası banka kartı veya kredi kartı olanlar hemen başvuru yapsın! 3 gün sonra sona eriyor
Yayın Tarihi: 3.10.2023 10:01:00

Garanti Bankası banka kartı veya kredi kartı olan tüm vatandaşları için gerçekleştirdiği yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte 3 gün içerisinde sona eren bir kampanya duyurusu paylaştı. Garanti Bankası bankamatik kartı ve kredi kartı olan tüm vatandaşları için gerçekleştirmiş olduğu bu yeni bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte 3 gün içerisinde başvurularını yapacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemesi verecek ve 3 gün içinde 50.000 TL gelir belgesiz kullandıracaktır.

BANKA HESAPLARINA ÖDEME KOLAYLIĞI

Garanti Bankası bankamatik kartı ve kredi kartı olan tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisi almak için Bu bankanın yapmış olduğu kredi politikalarına uygun bir vatandaş olması durumunda işlemlerini gerçekleştirmektedir. Garanti Bankası kredi kullanacak olan vatandaşlara kredi puanı 1100 ve üzerinde olan ayrıca emekli maaşını bu bankadan alan vatandaşlara destek vereceğini açıkladı.

5 DAKİKA İÇİNDE HESABINIZA YATACAK

Garanti Bankası tarafından yapılan bu kampanyaya uygun faiz oranları ile birlikte şubelere gitmeden katılmak isteyen tüm Bireysel müşterilerin Garanti Bankası şubesi üzerinden yapacakları işlemlerde nakit kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde hesaplarına yatırılarak kullandırılacak.



Garanti Bankası hesabınız üzerinden almış olduğunuz internet bankacılığı şifresi ile birlikte Garanti Bankası'nın mobil uygulamasına girerek Kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek ve bu banka üzerinden kredi hemen alabileceksiniz. Garanti Bankası 18 yaş üzerinde olan ve tüm Kredi başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşları anlatım sıkıntısını bu şekilde halledeceğini açıkladı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR