Garanti bankası bankamatik kartına 30 bin TL ödeme yapacak!

Garanti bankası bankamatik kartına 30 bin TL ödeme yapacak!

Garanti bankası bankamatik kartına 30 bin TL ödeme yapacak!
Yayın Tarihi: 27.09.2023 20:54:00

Garanti Bankası, son duyurusuyla vatandaşlara müjdeli bir haberi duyurdu. Artık 30.000 TL'ye kadar gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyası başlatan banka, 36 aylık vadelerle bu kredi fırsatını sunuyor. Üstelik, bu kampanyaya katılan müşterilere 3 aylık ödeme erteleme seçeneği de sunuyor.

Eğer acil bir ihtiyacınız varsa, başvurunuzu Garanti Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden kolayca gerçekleştirebilir ve 30.000 TL'ye kadar kredi onayı alabilirsiniz. Bu kampanya sayesinde en düşük faiz oranlarından yararlanabilirsiniz.

Garanti Bankası, gelir belgesi olmayan müşterilere 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunarak finansal ihtiyaçlarınızı karşılamaya devam ediyor. Başvurularınızı gerçekleştirdiğinizde uygun faiz oranlarından yararlanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Başvurularınızı banka şubesine giderek de yapabilirsiniz. Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine kolay ve hızlı bir şekilde yardımcı oluyor. Ayrıca emekli maaşınızı Garanti Bankası'na taşıyarak da ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir ve onaylanan krediyi hesabınıza yatırarak kullanabilirsiniz.

Garanti Bankası, ihtiyaç kredisi almak isteyen müşterilerine güncel kredi faiz oranlarını öğrenme imkanı da sunuyor. Bu kampanyalarla finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak artık daha kolay ve erişilebilir hale geliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR