Garanti bankası bonus kartı olanlar için açıklama yapıldı: 4 gün içinde çözülecek!

Garanti bankası bonus kartı olanlar için açıklama yapıldı: 4 gün içinde çözülecek!

Garanti bankası bonus kartı olanlar için açıklama yapıldı: 4 gün içinde çözülecek!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 10:43:00

Garanti Bankası Bonus kartı olan vatandaşlar için 4 gün içerisinde işlem yapmaları halinde 40.000 TL'ye kadar bireysel tüketici kredisi kampanyasından yararlanabilecekleri yeni bir kredi paketi açıklandı. Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak olan bu kredi kampanyası ile birlikte vatandaşlara 36 ay vadeli düşük faiz oranları ile birlikte yeni bir kredi imkanı sağlayacağını duyurdu.

Garanti Bankası 40.000 TL bireysel kredi kampanyasına 4 gün içerisinde başvuru yapacak olan vatandaşlar başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda işlemlerini hemen gerçekleştirebiliyor ve uygun faiz oranları ile birlikte bankanın vermiş olduğu kredi kampanyasından yararlanabiliyor. Garanti Bankası 40.000 TL bireysel kredi almak için başvuru yapacak olan vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödeme verecek ve ödemelerle birlikte Kredi işlemlerini kendi banka hesaplarına yatırarak kullandırmaktadır.

Garanti Bankası üzerinden Bonus kartı kullanıyorsanız veya bu banka üzerinde bir hesabınız varsa Garanti Bankası mobil uygulamasına giriş yaparak 40000 TL'ye kadar verilen gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasına sizler de katılabilir 4 gün içerisinde bu kredileri en düşük faiz oranları ile birlikte kullanabilirsiniz. Garanti Bankası üzerinden kredi almak istiyorsanız başvurunuzu 4 gün içerisinde gerçekleştirmeniz durumunda sizleri düşük faizlerle kredi verilirken daha yüksek limitlerde kredi kullanacak olan vatandaşlara da destekler verileceği açıklandı. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi emekli olan sigortalı olarak çalışan ve bireysel müşteri olan tüm vatandaşlara 40.000 TL olarak verilirken esnaf olan vatandaşlara ise 100.000 TL'ye kadar verilmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR