Garanti bankası borç kapatma kredisi başlıyor! 10 bin TL ve üzerinde borcu olanları kapsayacak!

Garanti bankası borç kapatma kredisi başlıyor! 10 bin TL ve üzerinde borcu olanları kapsayacak!

Garanti bankası borç kapatma kredisi başlıyor! 10 bin TL ve üzerinde borcu olanları kapsayacak!
Yayın Tarihi: 18.09.2023 15:57:00

Garanti Bankası, banka borcu olan vatandaşlar için yeni bir kampanya başlattı. Resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bu kampanya ile nakit ihtiyacı olan kişilere yüksek limitli borç transferi kredisi imkanı sunuluyor. Başvurularınızı gerçekleştirerek, nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve 3 ay ertelemeli, 36 ay vadeli kredi avantajından faydalanabilirsiniz. Garanti Bankası, başvurularınızı hızlı bir şekilde değerlendirecek ve onaylanan krediyi hesabınıza aktaracaktır.

Başvurularınızı Garanti Bankası internet bankacılığı uygulamaları üzerinden veya resmi internet sitesi aracılığıyla kolayca yapabilirsiniz. Banka tarafından yapılan değerlendirme sonucunda tüm banka borçlarınız hesaplanacak ve onaylanan kredi tutarı hakkında size bilgi verilecektir. Bu sayede ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun bir krediye sahip olabilirsiniz.

Garanti Bankası Bireysel İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında, kredi kullanacak kişilere 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği sunulmaktadır. Başvuru şartlarına uygun olanlar, hızlı bir şekilde kredi kullanabilir ve onaylanan krediyi hesaplarına alarak ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Ayrıca, Garanti Bankası borç kapatma kredileri de uygun şartlara sahip olanlar için sunulmaktadır.

Borç kapatma kredisi başvurusu yapacak olanlar, emekli maaşı müşterisi olmalıdır. Emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıdıktan sonra, 7000 TL emekli promosyonu alabilir ve diğer bankalardaki borçlarını düşük faizli bir kredi ile kapatabilirler.

Garanti Bankası'nın bu kampanyası, nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor. Kolay başvuru ve hızlı değerlendirme süreci sayesinde ihtiyaç kredisi veya borç kapatma kredisi kullanmak isteyenler, 5 dakika içinde onay alarak ödemelerini gerçekleştirebilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR