Garanti Bankası, Denizbank, Akbank, Finansbank İlk Bahar Kredisinde rekor indirim

İlkbahar kredisi veren bankalar hangileridir? Bankalardan kredi alacaklar hangi şartlarda başvuru yapabilirler? Sizlere bu yazımızda ilk bahar kredisi veren bankalar hakkında bilgiler vereceğiz.

Garanti Bankası, Denizbank, Akbank, Finansbank İlk Bahar Kredisinde rekor indirim
Yayın Tarihi: 3.03.2020 20:34:00

İlkbahar kredisi veren bankalar hangileridir? Bankalardan kredi alacaklar hangi şartlarda başvuru yapabilirler? Sizlere bu yazımızda ilk bahar kredisi veren bankalar hakkında bilgiler vereceğiz.

Ülkemizde bankalar özel günlerde ve aylarda sürekli olarak kredi kampanyaları yapmaktadırlar. Özellikle yeni girdiğimiz ilkbahar aylarında banka kampanyaları daha cazip olmaktadır. Her bankanın olmasa da bazı bankaların bahar kredi kampanyaları müşterileri cezbetmektedir. Sizde eğer ihtiyaç kredisi alacaksanız bu kampanyalardan yararlanarak ve uygun faizlerle kredi başvurusu yaparak hemen işlemlerinizi yapabilirsiniz.

İlkbahar kredilerinde de bankaların şartlarına uygun olmanız gerekiyor. Özellikle banka şartlarından kredi notu ve kredi sicili bu kredileri uygun faizle almanız için bir önem taşımaktadır. Eğer bankalardaki kredi notunuzun düşük olduğunu düşünüyorsanız bu kredilere başvuru yaparak kredi skorunuzu daha da düşürmeyiniz. Bu sebeple sizlere vereceğimiz bankalardaki kredi müşterileri puanların en az 1200 ve üzerinde olması gerekmektedir. Şartlara uygunum ve aynı gün içinde ilkbahar kredisi kullanmak istiyorum diyorsanız aşağıdaki bankalardan hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

Garanti BBVA İlkbahar Kredisi

Kış kredisi ile birçok müşteriye destek sağlayan Garanti BBVA 1 Mart tarihinden itibaren ilkbahar kredisi kampanyasına başlamıştır. Sizde bu bankadan kredi başvurusu yapacaksanız, resmi internet sitesi üzerinden veya banka şubesinden kimliğinizle hemen sonucunuzu öğrenerek onaylanan kredinizi kullanabilirsiniz. 100.000 TL’ye kadar 60 ay vadeli olarak verilen bu kredilerde banka onayı almanız durumunda hemen aynı gün kredinizi de kullanabilirsiniz. Kredi kullanacak olan müşterinin en az 3 aylık sigortası olması yeterlidir.


Denizbank İlkbahar Kredisi

Denizbank üzerinden ilkbahar kredisi alacak olan müşterilerin bir SMS atarak hemen ne kadar kredi alacaklarını öğrenebilmektedirler. KREDİM yazıp boşluk bırakın ve TC KİMLİK numaranızı yazıp 3280’e gönderin. Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmış bulunmaktasınız. Bu durumda banka size 5 dakika içinde 55.000 TL’ye kadar kredi onayı verecektir. Onaylanan tutarı banka şubesinden kimliğinizle kullanabilirsiniz. İlkbahar kredisi kullanacak olan müşteriler eğer bankadan maaş alan müşteriyse hemen daha kolay bir şekilde bankaya gitmeden Deniz Mobil uygulaması üzerinden de kredi kullanabilirler.

Akbank İlkbahar Kredisi

Akbank müşterilerine özel verilen bu kredi kampanyasında başvurunuzu internet üzerinden yapıyor ve kredinizi yine internet üzerinden gelir belgesiz olarak kullanıyorsunuz. Akbank ilkbahar kredisi Akbank Direkt uygulaması üzerinden 50.000 TL’ye kadar verilmektedir. Aldığınız ihtiyaç kredisini uygun faizle almak için kredi notunuzun 1400 ve üzerinde olması gerekiyor. Herhangi bir çalışma şartı olmayan bu kredide banka sicili güzel olan ve internet bankacılığı kullanan müşterilerine hemen onay vermektedir.

Finansbank İlkbahar Kredisi

TC Kimlik numaranızı 5030’a mesaj atarak QNB Finansbank ilkbahar kredisinde ne kadar kredi onayı alacağınızı hemen öğrenebilirsiniz. 50.000 TL’ye kadar kullanacağınız bu kredilerde SMS attıktan 5 dakika sonra sonucu öğrenebilirsiniz. Onay almanız durumunda banka şubesinden veya internet bankacılığından kredi kullanımını yapabilirsiniz. Kredi başvurusu sonrasında eğer kredi politikasına uygun değilseniz size olumsuz mesaj gelecektir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR