Garanti bankası devrim yaptı: 0.99 faizle yeni bir nakit verilecek!

Garanti bankası devrim yaptı: 0.99 faizle yeni bir nakit verilecek!

Garanti bankası devrim yaptı: 0.99 faizle yeni bir nakit verilecek!
Yayın Tarihi: 26.06.2023 10:06:00

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından Garanti BBVA, son dakika kampanyasıyla düşük faizli kredi imkanı sunuyor. Banka, 0.99 faiz oranlı kredi kampanyasıyla müşterilerine finansal destek sağlama taahhüdünde bulunuyor. Kampanyanın başladığı an itibariyle müşteriler, bankanın internet sitesi üzerinden başvuru şartları ve sürecine dair detayları edinebiliyorlar. Garanti BBVA'nın başlattığı bu kampanya, öncelikle kredi notuna dayalı olarak belirleniyor. Kredi notu, geçmişteki bankacılık işlemleriniz ve ödeme performansınıza dayanarak oluşturulur ve bankanın kredi verip vermeyeceğini belirler. Garanti BBVA, 1100 ve üzerinde kredi puanı olan müşterilere yardımcı olmayı hedefliyor.

Banka, müşterilere 100.000 TL'ye kadar kredi olanağı sunuyor. Ancak, kredi onayı alan müşterilerin sigorta durumlarının en az 3 ay olması gerekiyor. Yeni işe başlamış veya sigorta durumu 3 aydan az olan kişiler, ön onay almalarına rağmen kredi kullanamayacaklar.

Garanti BBVA üzerinden kredi kullanmak isteyenler, en yakın banka şubesinden başvuru yapabilirler. 60 ay vadeye kadar kredi almak isteyenlerin tek yapması gereken, kimlikleri ile banka şubesine gitmektir. Kimlik doğrulaması yapıldıktan sonra sigorta durumu ve kredi notu kontrol edilecek ve eğer banka onay verirse, kredi hemen kullanıma sunulacak.

Kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler, bankanın web sitesi üzerinden de işlem yapabilirler. Bankanın mobil uygulamasını kullanan ve bir hesabı olan müşteriler, internet üzerinden yapılan başvurularda kredi kullanma hakkı kazanabilirler. Garanti BBVA üzerinden kredi başvurusu yapan ancak onay alamayan müşteriler, bankanın kredi politikalarına uygun olmayabilir. Bu durumda müşterilerin mevcut borç durumları, geçmişte yaşadıkları icra ya da avukatlık durumları gibi faktörler rol oynayabilir. Evli bireyler için eşlerinin kredi skorları ve ödeme geçmişi de banka tarafından dikkate alınır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR