Garanti Bankası Duyurdu: 100000 TL Ödeme Başlayacak ve Nakit Kredi Almak, Borç Kapatma Kredisi Verilecek

Garanti Bankası Duyurdu: 100000 TL Ödeme Başlayacak ve Nakit Kredi Almak, Borç Kapatma Kredisi Verilecek

Garanti Bankası Duyurdu: 100000 TL Ödeme Başlayacak ve Nakit Kredi Almak, Borç Kapatma Kredisi Verilecek
Yayın Tarihi: 19.06.2023 21:37:00

Garanti BBVA, geçtiğimiz günlerde duyurduğu 100.000 TL kredi kampanyasıyla büyük bir ilgiye ve rekor başvuruya ulaştı. Bu kredi kampanyası, hem ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere hem de borç kapatma amacıyla kredi kullanmak isteyenlere yönelik olarak sunulmaktadır. Banka, hızlı destek hizmetiyle müşterilere anında kredi kullanımı imkanı sağlamaktadır. Ayrıca, 36 aya varan vadelerle yeni bir sistem sunan Garanti BBVA, müşterilerine esnek ödeme seçenekleri sunmaktadır.

Garanti BBVA üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenler, bankanın belirlediği kredi limitlerine göre onay alacaklardır. Bu nedenle, 100.000 TL'ye kadar kredi onayı almak isteyenler, bankanın şartlarına uygun olmaları durumunda başvurularını Garanti BBVA üzerinden gerçekleştirebilirler.

Banka, 100.000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan müşterilere 36 aya varan vade seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca, bu limitle verilen kredilerde banka, başvurunuz onaylandığında aynı gün içinde kredi kullanımını gerçekleştirecektir. İhtiyaç kredisi veya borç kapatma kredisi başvurunuz, bankanın belirlediği şartlara uygun olduğunda onay alacak ve kullanımınız hızlı bir şekilde gerçekleşecektir.

Garanti BBVA Kredi Başvurusu için Şartlar Nelerdir?

Garanti BBVA'dan kredi kullanabilmek için bazı önemli şartlara uygun bir müşteri olmanız gerekmektedir. Şimdi, bankanın talep ettiği önemli şartlardan bahsedeceğiz:

  • Kredi başvurusu yapacak kişinin yaşı 18 ile 70 arasında olmalıdır ve 65 yaş üzerinde olanlar emekli olmalıdır.
  • Başvuru yapacak kişi, bir iş yerinde çalışıyor olmalı ve en az 3 ay boyunca kesintisiz sigorta primi ödemiş olmalıdır.
  • Başvuru adayının kredi notu en az 1100 ve üzerinde olmalıdır. Ayrıca, evli olanların eşinin de banka sicilinde sorun olmamalıdır.
  • Daha önce bankalara karşı icralık veya avukatlık durumu yaşanmışsa kredi başvurusu onaylanmayabilir.
  • Kredi kullanacak kişi, sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalıdır.
  • Başvuru adayının güncel banka borçlarında, sadece 1 gün bile gecikme olmamalıdır.
  • Eğer başvuru adayı çok sayıda bankaya başvurmuşsa, maalesef kredi başvurusu onaylanmayabilir.

Garanti BBVA tarafından sunulan 100.000 TL kredi kampanyası, müşteriler arasında büyük ilgi görmektedir. Bankanın hızlı destek hizmetiyle birlikte sunduğu bu kredi seçeneği, ihtiyaçlarına ve ödeme gücüne uygun olan müşterilere finansal destek sağlamaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR