Garanti bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan açıklama geldi!

Garanti bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan açıklama geldi!

Garanti bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan açıklama geldi!
Yayın Tarihi: 7.10.2023 23:36:00

Garanti Bankası, nakit ihtiyacı olan bireylere yönelik yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatmıştır. Bu kampanya kapsamında, banka 55.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Garanti Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile bu kredi fırsatını duyurmuş ve başvuruların banka şubesine gitmeden internet üzerinden kolayca yapılabileceğini belirtmiştir.

Banka, 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi sunmaktadır ve düşük faiz oranları ile bu krediyi vermektedir. Kampanya kapsamında özellikle sigortalı olarak çalışan bireylerin banka kredi puanlarının uygun olması durumunda başvurularının hızla sonuçlandırılacağını duyurmuştur.

Garanti Bankası, resmi internet sitesinde yer alan duyuruda, başvuruların 3 ay ertelemeli olarak yapılabileceği ve uygun şartları taşıyan bireylerin aynı gün içinde kredi sonuçlarını alabileceği bilgisini vermektedir. Başvurular için bankanın internet bankacılığı uygulamasının kullanılması gerekmektedir. Bu uygulamayı kullanan bireyler, kredi başvurusu için banka hesaplarına özel şifrelerle giriş yapabilirler.

Garanti Bankası'nın yeni ihtiyaç kredisi kampanyası, nakit ihtiyacı olan bireyler için cazip bir seçenek sunmaktadır. Banka, kolay başvuru süreci ve uygun faiz oranları ile müşterilerine destek olmayı hedeflemektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR