Garanti Bankası, Kasko Yaptıran Müşterilerine 1500 TL Değerinde Akaryakıt Hediye Ediyor!

Garanti Bankası, Kasko Yaptıran Müşterilerine 1500 TL Değerinde Akaryakıt Hediye Ediyor!

Garanti Bankası, Kasko Yaptıran Müşterilerine 1500 TL Değerinde Akaryakıt Hediye Ediyor!
Yayın Tarihi: 18.10.2023 11:15:00

Garanti BBVA, 31 Ekim 2023 tarihine kadar araç sahiplerine özel bir kampanya düzenliyor. Kampanyaya katılan müşterilere 1500 TL değerinde Petrol Ofisi akaryakıt çeki hediye edilecek. Bu kampanya, kasko sigortası yaptıran bireysel müşterileri memnun edecek bir fırsat sunuyor.

Kampanya 1 Ekim - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Katılım için, poliçe tanziminin (üretim) belirtilen kampanya süresi içinde yapılması gerekiyor. Kampanya sadece Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden satın alınan Kazançlı Kasko poliçeleri için geçerlidir ve Eureko Sigorta A.Ş. tarafından sunulan bu sigorta ürünü, Eureko Sigorta'dan ilk kez yaptırılmalıdır. Eureko Sigorta’nın yenileme müşterileri kampanyadan yararlanamazlar.

Kampanya, yalnızca bireysel kullanım amaçlı araçlar için geçerlidir ve ticari faaliyetlerde kullanılan hususi veya ticari araçlar ile filo poliçeleri kampanya dışındadır. Tüzel kişiler kampanyadan faydalanamazlar.

Kazançlı Kasko poliçesi satın alan bireysel müşteriler, 1.500 TL değerinde Petrol Ofisi akaryakıt çeki kazanacaklardır. Bu benzin çeki, tüm Petrol Ofisi istasyonlarında kullanılabilecektir. Çeklerin tek seferde kullanılma zorunluluğu yoktur, müşteriler diledikleri zaman kullanabilirler.

Kazanılan hediye çekleri, Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden referans kodu eklenerek kullanılacaktır. Aynı kişi, farklı araçları için birden çok poliçe alması durumunda her bir poliçe için kampanyadan ayrı ayrı faydalanabilirler.

Kazanılan benzin çekleri 18 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak ve kazanım tarihinden itibaren 1 yıl süresince kullanılabilecektir.

Garanti BBVA ve Eureko Sigorta, kampanya koşullarını değiştirme ve/veya kampanyaya son verme hakkını saklı tutarlar. Bu kampanya sayesinde, kasko sigortası yaptıran araç sahipleri akaryakıt harcamalarında büyük bir avantaj elde edeceklerdir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR