Garanti Bankası, Müşterilerini Uyarıyor: İşlem Yapmanız için 4 Gününüz Kaldı!

Garanti Bankası, Müşterilerini Uyarıyor: İşlem Yapmanız için 4 Gününüz Kaldı!

Garanti Bankası, Müşterilerini Uyarıyor: İşlem Yapmanız için 4 Gününüz Kaldı!
Yayın Tarihi: 20.05.2023 08:29:00

Garanti Bankası, banka hesabı ve kredi kartı kullanan müşterilerine önemli bir duyuru yaparak dikkatlerini çekti. Banka, müşterilerine 4 gün içerisinde işlem yapmaları gerektiğini belirterek, işlem yapmayan müşterilerin yeni bir ödeme alamayacağını bildirdi.

Acil nakit ihtiyacı olan müşteriler için Garanti Bankası, hızlı kredi onayı veren kampanyalar sunuyor. Bu kampanyalar kapsamında, banka müşterileri 4 gün içinde işlem yaparak kredi ödemesi alma fırsatına sahip olacak. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen müşteriler, uygun faiz oranlarıyla kredi başvurusunda bulunabilecekler. Garanti Bankası müşterileri, internet üzerinden kolayca kredi başvurusu yaparak nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler için Garanti Bankası, 4 gün içinde 40.000 TL'ye kadar limit ayırdı. Banka müşterileri, internet bankacılığı uygulaması üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekleri gibi banka şubelerine giderek bireysel müşteri temsilcileriyle de iletişime geçerek başvuruda bulunabilecekler. Onaylanan kredi, aynı gün içinde kullanılabilecek.


Garanti Bankası, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve destek olmak adına her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Banka, ihtiyaç kredisi kampanyasıyla müşterilere uygun faiz oranlarıyla nakit ihtiyaçlarını karşılayabilme imkanı sunacak. Banka ayrıca müşterilerine 40.000 TL'ye kadar gelir belgesiz ödeme sağlayacak. Başvurular, banka şubelerinde bulunan bireysel müşteri temsilcileri aracılığıyla veya internet bankacılığı uygulaması üzerinden yapılabilecek. Onaylanan krediler aynı gün içinde kullanılabilecek.

Garanti Bankası, müşterilerinin banka hesabı, bankamatik kartı ve kredi kartı kullanımıyla ilgili önemli bir duyuru yapmıştır. Banka, bu hesaplara sahip olan müşterilerinden 4 gün içinde işlem yapmalarını talep etmektedir. İşlem yapmayan müşterilerin banka hesapları askıya alınabilecektir. Garanti Bankası, müşterilerinin 4 gün içinde işlem yapmaları durumunda yeni bir ödeme alacaklarını açıklamıştır.

Mevcut müşterilere yönelik ihtiyaç kredisi kampanyası ve hesap kullanımıyla ilgili duyurusuyla Garanti Bankası, müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı sürdürmektedir. Nakit ihtiyacı olan müşterilere finansal destek sağlayan banka, hesap kullanımıyla ilgili duyurusuyla da müşterilerini bilgilendirmektedir. Garanti Bankası, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına çözümler sunmaya devam etmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR