Garanti Bankası nakit desteği vereceğini açıkladı: Hem yeni Hem de eski müşterilere 100.000 TL ödeyecek!

Garanti Bankası nakit desteği vereceğini açıkladı: Hem yeni Hem de eski müşterilere 100.000 TL ödeyecek! 

Garanti Bankası nakit desteği vereceğini açıkladı: Hem yeni Hem de eski müşterilere 100.000 TL ödeyecek!
Yayın Tarihi: 21.10.2023 11:15:00

Garanti bankası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişilere 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı. Üstelik banka hesabınızın olmaması durumunda bile bankadan bu krediler sizlere hızlı bir şekilde verilecektir. Garanti Bankası üzerinden nakit destek başvurusu yapacak olan kişilere uygun faizlerle ödemeler verilecek ve bu ödemeleri dilediğiniz zaman hesaba atabileceksiniz. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi notuna göre faiz oranlarından yararlanarak kredi alacak kişilere 3 ay ertelemeli olarak nakit ödemeleri yapılmaktadır. Acil ihtiyaç kredisi için garanti bankası sizlere kampanya sunacaktır. 

GARANTİ BBVA BANKASI KREDİ KAMPANYASI 100000 TL ÖDEME

Garanti BBVA bankası üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişilere 3 ay ertelemeli yeni bir kredi kampanyası hazırlandı. Garanti bankası yaptığı bu kredi kampanyası ile birlikte nakit ihtiyacı olan herkes için bankanın mobil uygulaması üzerinden işlem yapılacağı duyuruldu. Garanti bankası yaptığı yeni kredi kampanyasında 18 yaş üzerinde olan herkes için başvuru yapacak. Bu durumda kredi notu uygun olan herkes başvurusunu hızlı bir şekilde yapacaktır. En yakın banka şubesine giderek de kredi işlemlerinizi yapabilirsiniz. 

Garanti bankası 100 bin TL kredi alacak kişilere vade oranı olarak da 24 ay vade seçeneğini seçmesini istiyor. 100 bin TL kredi alacak kişiler 24 ay vadeye kadar bu kredilerden yararlanacaklardır. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi almak için bu bankadan sadece 50 bin TL kredi almanız gerekmektedir. 100 bin TL kredi için başvuru yapacak olan kişiler 5 dakika içinde sonuçlarını alırlar ve bu bankadan düşük faizli kredi alabilirler. Kredi faiz oranlarını öğrenmek için ise bankanın internet sitesine girebilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR