Garanti Bankası ve Denizbank'tan 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Garanti Bankası ve Denizbank'tan 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Garanti Bankası ve Denizbank'tan 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası!
Yayın Tarihi: 27.06.2023 18:19:00

Garanti Bankası ve Denizbank, yeni bir kampanya başlatarak müşterilere 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Bu kampanya kapsamında, kredi başvurusu yapmak isteyen kişilere 15.000 TL'ye kadar onay verilmektedir. Garanti Bankası ve Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapmak için belirli kredi politikalarına uygun bir müşteri olmanız gerekmektedir.

Kredi başvurusunda bulunacak kişilerin daha önce bankalardan kredi veya kredi kartı kullanmış olmaları gerekmektedir. Hem Garanti Bankası hem de Denizbank, banka şubeleri ve internet bankacılığı üzerinden kredi imkanı sunan bankalardandır.

15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, 36 ay vadeli bir seçenekle ilk taksit ödemesini 3 ay erteleyebilirler. Kredi başvurusu yapmak için kredi notunuzun en az 1200 ve üzerinde olması gerekmektedir. Kredi başvurusu için sadece kimlik belgenizle başvuruda bulunabilirsiniz. Şimdi, bankalar üzerinden kolay bir şekilde kredi başvurusu nasıl yapılır, bu konuda bilgi verelim.

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu

 Garanti Bankası, son dönemlerde uygun faiz oranlarıyla müşterilere kredi imkanı sunmaktadır. 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, Garanti Bankası üzerinden kolay bir şekilde kredi başvurusu yapabilirler. Krediler 36 ay vadeli olarak verilmektedir. Kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, en yakın Garanti Bankası şubesine gitmelidir. Kredi başvurusu yaparken sadece kimlik belgenizi yanınızda bulundurmanız yeterlidir. Başvurunuzu yaptığınızda, yetkili personelden yardım alabilirsiniz. Kredi başvurusunda bulunacak kişilerin çalışıyor olmaları durumunda, en az 3 aydır aynı iş yerinde sigortalarının yatmış olması gerekmektedir. Emekli olan kişiler ise emekli maaşlarını Garanti BBVA şubesine taşıyarak daha yüksek limitlerde kredi onayı alabilirler. Kredi başvurusu yapacak kişilerin kredi notuna göre faiz oranı uygulanmaktadır. Banka üzerinden ihtiyaç kredisi alabileceğiniz gibi konut kredisi, taşıt kredisi ve ipotekli ihtiyaç kredisi gibi seçenekler de bulunmaktadır.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Denizbank, İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında hızlı bir şekilde 15.000 TL'ye kadar onay vermektedir. Kredi başvurusu yapmak isteyenler, uygun şartlara sahip oldukları durumda SMS göndererek ne kadar kredi onayı alabileceklerini hızlı bir şekilde öğrenebilirler. SMS ile kredi başvurusu yapmak için "KREDIM TC KIMLIK" yazarak bu mesajı 3280 numarasına gönderebilirsiniz. SMS başvurusu sonucunda onay alırsanız, cevap mesajı 5 dakika içinde size ulaşacaktır.

Onaylı mesajla birlikte en yakın Denizbank şubesine giderek kimliğinizle kredi kullanabilirsiniz. Ev hanımı, öğrenci, emekli, sigortalı çalışan ve devlet memuru olan kişiler, uygun şartları sağladıklarında bu krediyi kullanabilirler. Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenler ayrıca internet sitesini de kullanarak başvuruda bulunabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR