Garanti bankası ve Ziraat Bankası atak yaptı! Hemen başvuru yapanlar nakit kredi alacak!

Garanti bankası ve Ziraat Bankası atak yaptı! Hemen başvuru yapanlar nakit kredi alacak!

Garanti bankası ve Ziraat Bankası atak yaptı! Hemen başvuru yapanlar nakit kredi alacak!
Yayın Tarihi: 17.06.2023 13:33:00

Son dakika haberine göre, Garanti BBVA ve Ziraat Bankası gibi önde gelen bankalar, hızlı ve kolay kredi başvuru imkanı sunarak müşterilerine müjde verdi. Bankaların duyurusuna göre, 18 yaşından büyük herkes artık bu bankalardan kredi kullanabilecek. Ancak kredi onayı alabilmek için yaşın yanı sıra banka kredi skorunuzun da önemli olduğunu unutmamak gerekiyor. Gelir belgesi olmadan veya kefil gerektirmeden kredi başvurusu yapmak isteyenler için Garanti BBVA ve Ziraat Bankası cazip seçenekler sunuyor. İşte bu bankalardan kredi başvurusu yaparak hızlı onay almanın detayları...

Garanti BBVA Kredi Başvurusu

Garanti BBVA üzerinden kredi kullanmak isterseniz, en yakın banka şubesine gitmeniz gerekmektedir. Sadece kimliğinizle banka şubesine gittiğinizde hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. 18 yaşından büyük olan bireylerin en az 3 aylık sigortalarının olması gerekmektedir. Ayrıca bankanın belirlediği diğer şartlara da uygun olmanız ve diğer bankalara çok fazla başvuru yapmamış olmanız önemlidir. Garanti BBVA üzerinden alacağınız kredilerde 36 ay vade ve 50.000 TL'ye kadar kredi desteği alabilirsiniz. Ayrıca konut kredisi ve taşıt kredisi gibi diğer kredi türlerini de bu bankadan kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası, kamu bankası olması nedeniyle diğer bankalara göre daha uygun faiz oranlarıyla kredi veren bankalardan biridir. Bu banka, en az 6 aylık sigortası olan kişilere 100.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Ziraat Bankası kredi başvurusu yaptığınızda, 36 ay vade ile kredi kullanma imkanı sağlanmaktadır. Kredi başvurusunda bulunacak kişiler, hemen banka şubelerinden kredilerini kullanabilirler. Kredi notu düşük veya sıfır olan kişiler de Ziraat Bankası'ndan kredi alabilirler. Yüksek limitli kredilerde banka kefil talep edebilir.

18 yaşından büyük olan herkes, Garanti BBVA ve Ziraat Bankası gibi güvenilir bankalardan kredi başvurusu yaparak onay alma imkanına sahiptir. Kredi başvurusu yapmadan önce ilgili bankanın belirlediği şartları gözden geçirmeniz ve kredi skorunuzu iyileştirmek için düzenli ödemeler yapmanız önemlidir. Bu bankaların sunduğu kredi imkanlarını değerlendirerek nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve finansal hedeflerinize ulaşabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR