Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank Evlilik Kredisi Vereceğini Duyurdu

Evlilik kredisi veren bankalar hangileridir? Evlilik kredisi almak için hangi bankalar destek kredisi vermektedir. Yeni evlenenler için hazırladığımız bu haberimizde sizlere kolay bir şekilde hangi bankalardan kredi alacağınızı ve ihtiyaçlarınızı hangi bankadan karşılayacağınızı söyleyeceğiz.

Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank Evlilik Kredisi Vereceğini Duyurdu
Yayın Tarihi: 10.02.2020 23:16:00

Evlilik kredisi veren bankalar hangileridir? Evlilik kredisi almak için hangi bankalar destek kredisi vermektedir. Yeni evlenenler için hazırladığımız bu haberimizde sizlere kolay bir şekilde hangi bankalardan kredi alacağınızı ve ihtiyaçlarınızı hangi bankadan karşılayacağınızı söyleyeceğiz.

Evlenmek isteyenler düğünlerine belirli bir ay kala hazırlıklarını yapmaktadırlar. Eğer 2020 yazında evlenecekseniz bu düğün zamanının yaklaştığını ve bazı ihtiyaçlar için para ihtiyacınızı nasıl gidermeye çalıştığınızı düşünebilirsiniz. Bu durumda da aklınıza ilk olarak bankalar gelmektedir. Bankaların evlilik ve düğün kredi kampanyaları ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, ayrıca ertelemeli kredi seçenekleriyle de kredi borcunuzu hemen ödemeye başlamazsınız. Bu kredileri alabilmeniz için bankaların belirledikleri şartlara uygun olmanız ve bu şartlara uygun olmanız durumunda kredinizi almanız gerekmektedir. Şimdi sizlere evlilik kredisi veren bankalar hakkında bilgiler vereceğiz.

Garanti BBVA Evlilik Düğün Kredisi Kampanyası

Garanti BBVA üzerinden 100.000 TL’ye kadar düğün ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Bu kredilerde bankaların istediği müşteri grubunda olmanız gerekmektedir. Bunlardan birincisi en az 3 aylık sigortanızın olmasıdır. Eğer 3 aydır ve üzerinde aynı iş yerinde çalışıyorsanız, kredi skorunuz da 1100 ve üzerindeyse düğün kredisi için tüm ihtiyaçlarınızı bu bankadan karşılayabilirsiniz. Garanti BBVA üzerinden ayrıca kredi başvurusu yaptıktan sonra düğün mobilya masrafları için ödeme isteyebilir, bu kredinin üzerine ayrıca diğer banka borçlarınızı kapatarak da tek bir kredi alabilirsiniz. Tüm bu kredi kampanyaları için banka şubelerine gitmeniz yeterlidir. Alacağınız krediyi 60 ay vadeye kadar yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Evlenenlere Kredi İmkanı

Bu bankadan hem devlet destekli 10.000 TL, hem de düğün kredisi adında 50.000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ziraat Bankası kamu bankası olmasından ötürü devlet destekli kredileri de müşterilerine sunan bir bankadır. Eğer 18 ile 26 yaş arasındaysanız ve yeni evlenecekseniz 10.000 TL’ye kadar evlilik kredisi faizsiz olarak alabilirsiniz. Ama eğer bu kredi bana yetmez diyorsanız da bankanın ihtiyaç kredisi olarak verdiği ve evlenecek olanların kullanabileceği bir kredi olan düğün kredisine başvuru yapabilirsiniz. Bu krediyi alacaksanız en az 6 aydır aynı iş yerinde çalışıyor olmanız gerekiyor. Aksi durumda kredi alamazsınız. Başvurular için en yakın banka şubesine gidebilir ve evlilik kredileri ile ilgili bilgiler alabilirsiniz.


Akbank Evlilik Kredisi

Akbank 20.000 TL’ye kadar evlilik kredisi veren bankalardan birisidir. Bu bankadan da kredi başvurusu yapacaksanız en az 3 aydır sigortanızın olması ve banka kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. 3 ay ertelemeli olarak kullanacağınız bu kredi düğünden önce çekildiği zaman size rahat bir nefes aldırabilir. Alacağınız kredinin vadesi 60 ay olarak ayarlanabilir.

Akbank müşterisiyseniz ve internet bankacılığı kullanıyorsanız düğün kredisi yerine Akbank Direkt kredi başvurusu yapabilirsiniz. İnternet bankacılığı uygulaması olan Akbank Direkt uygulamasına girerek 50.000 TL’ye kadar hemen başvuru yapabilir ve onaylanan krediyi hesaba atabilirsiniz. Bu işlemleri 7 gün 24 saat yapmanız mümkündür.

Vakıfbank Evlilik Kredisi Paketi

Bir diğer kamu bankası olan Vakıfbank’ta 90.000 TL’ye kadar sizlere evlenme kredisi vermektedir. Bu kredileri almak istiyorsanız sigortalılık sürenizin 6 ay olması gerekiyor. Bu durumda şartlara uygunsanız ve bu bankadan maaş alan biriyseniz maaşınızın 22 katına kadar kredi kullanabilirsiniz. Ama eğer bu bankadan kredi almıyorsanız da bankanın maaşınızın 15 katına kadar kredi verdiğini söylemek isteriz. Başvuruları banka şubesinden yapabilirsiniz. Ayrıca ailenizden birisinin bu bankadan emekli maaşı varsa 125.000 TL’ye kadar da ihtiyaç kredisi kullandırabilir ve siz bu krediye kefil olabilirsiniz.

Türkiye Finans Faizsiz Düğün Kredisi Veriyor

Katılım bankalarından %100 Türk sermayeli olan Türkiye Finans bankası faizsiz bankacılık yaptığı gibi kredilerinde de faizsiz krediler vermektedir. Bu banka yeni evlenecek olan kişilere kredi verirken, mobilya masrafları için ayrı, takı için ayrı ve düğün salonu kirası için ayrı para vermektedir. Bankaya giderek bu ihtiyaçlarınız için kredi almak istediğinizi söylediğinizde sizlere kredi başvurusu yapılacak, onay gelmesi durumunda da bu ihtiyaçlarınızı karşılamanız için sizlere kredi için banka kartı vereceklerdir. Paranız nakit olarak verilmez. Kartınızla harcama yaptığınızda 60 ay vadeye kadar bölünecek ve kredi gibi aylık ödeme yapacaksınız.
Sizlere bu yazımızda evlilik kredisi alacağınız bankalar hakkında bilgiler verdik. Eğer maaş aldığınız banka varsa ilk olarak bu bankadan kredi almayı tercih edebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR