Garanti Bankası'ndan 0.66 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi!

Garanti Bankası kredi faiz oranlarını indirerek kısa süreliğine dev bir kampanyaya imza attı. 0.66 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi başvuru şartları neler?

Garanti Bankası'ndan 0.66 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi!
Yayın Tarihi: 10.10.2023 11:00:00

Garanti Bankası yeni adıyla Garanti BBVA'dan Ekim ayına özel kısa süreliğine düşük faizli kredi kampanyası duyurusu yapıldı! Bankaların yavaş yavaş faiz indirmesi ile kampanya yaptığı son günlerde bir haberde Garanti'den geldi.

Garanti BBVA, düşük faizli ihtiyaç kredisini duyurarak heyecan yarattı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar en düşük faizli en uygun vadeli ve en kolay ödeme planı sağlayan bankaları araştırmaya çalışırken Garanti BBVA'dan müjdeli bir kredi haberi geldi! Garanti BBVA'dan müşterilerine özel kısa dönemli düşük faizli kredi fırsatı!

Garanti BBVAdüşük faiz oranları ile nakit ihtiyacı olan müşterilerine 350.000 TL'ye kadar anında ihtiyaç kredisi imkanı duyurdu. Garanti Bankası'ndan, 350.000 TL'ye kadar düşük faizli uygun vade koşullu ihtiyaç kredisi desteği geldi. Garanti BBVA'nın bu yeni kredi kampanyasında 24 ay vade ve 3 ay erteleme seçenekleri de yer alıyor.


KAMPANYA BİTMEDEN BAŞVURU YAPMAK ÖNEMLİ

Türkiye'nin en fazla müşterisi bulunan özel bankalarından biri olan Garanti BBVA, duyurduğu dev kampanya ile son dönemde büyük bir kriz haline gelen nakit ihtiyacını bir nebze olsun dindirmek ve müşteri kazanmak amaçlanıyor. Peki Garanti BBVA'nın bu cazip kredi fırsatı için şartlar neler? Anında 350.000 TL'ye kadar ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu krediye nasıl başvurabilirsiniz?

Garanti BBVA 3 ay erteleme seçeneği de olan bu kredi imkanı ile müşterilerinin yüzlerini güldürecek. Başvuru için de oldukça basit adımlar yer alıyor. Anında kredi ile borçlarınızı kapatabilirsiniz. Nkait ihtiyacının hiç olmadığı kadar genişlediği son dönemde Garanti BBVA kredi kampanyası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara büyük destek oluyor. Başvuruları kabul edilen müşteriler, anında 350.000 TL'yi çekebilecekler. Garanti BBVA Kredi başvurusu yapmak için Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir, veya Garanti Bankası mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. En yakın şubeye giderek de başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR