Garanti BBVA Bankası Müjde Verdi: 30.000 TL Ödeme Hemen Yapılacak!

Garanti BBVA Bankası Müjde Verdi: 30.000 TL Ödeme Hemen Yapılacak!

Garanti BBVA Bankası Müjde Verdi: 30.000 TL Ödeme Hemen Yapılacak!
Yayın Tarihi: 27.05.2023 16:18:00

Son dakika haberi olarak Garanti BBVA Bankası, nakit kredi kampanyasıyla ilgili önemli bir duyuru yaptı. Banka, katılımcıların başvurularını gerçekleştirmesi halinde 30.000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapacağını açıkladı. Garanti BBVA Bankası, müşterilerine internet bankacılığı uygulamaları, banka müşteri hizmetleri numaraları ve mobil uygulama üzerinden istedikleri zaman kredi desteği sağlamaktadır.

İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında Garanti BBVA Bankası'na başvuruda bulunmak isteyenler, banka şartlarına uygun olduklarını düşünüyorlarsa istedikleri zaman kredi ödemesi alabilirler. Bu kampanyadan emekli olan vatandaşlar ve sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşlar uygun faiz oranlarıyla kredi işlemleri yapma fırsatına sahiptir. 30.000 TL ihtiyaç kredisi almak isteyenler, 36 ay vadeli ödeme seçeneğini tercih edebilirler. İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyenler ayrıca 3 ay ertelemeli kredi seçeneğinden de yararlanabilirler.

Garanti BBVA Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler, banka şubelerine gitmeden işlemlerini gerçekleştirmek istiyorlarsa, öncelikle Garanti BBVA Bankası müşterisi olmalı ve banka üzerinde bir hesap açmış olmalıdırlar. Ayrıca, internet bankacılığı şifresini almak da gerekmektedir.

Garanti BBVA Bankası'nın mobil uygulaması aracılığıyla yapacağınız kredi başvurusuyla birlikte hemen aynı gün içinde destek ödemesinden faydalanabilir ve 30.000 TL'lik krediyi hesabınıza aktarabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR