Garanti BBVA duyurusu önemli! 1000 TL bonus verilecek!

Garanti BBVA duyurusu önemli! 1000 TL bonus verilecek!

Garanti BBVA duyurusu önemli! 1000 TL bonus verilecek!
Yayın Tarihi: 21.11.2023 11:45:00

Garanti BBVA, kasım ayını coşkuyla karşılıyor ve müşterilerine yönelik muazzam bir kampanyayı duyuruyor. Bu kışa özel fırsat, yeni müşterilere 1000 TL'lik hediye ile geliyor. Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip, Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu yapan müşteriler, onaylanan başvuruları sonrasında yapacakları ilk 1000 TL ve üzeri harcamada tam 1000 TL bonus kazanacaklar.

Başvuru Kolaylığı ve Çeşitliliği

Garanti BBVA'nın bu kampanyası, mobil dünyanın hızına ayak uyduran müşterilere özel. 1-30 Kasım tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil uygulamasını indiren ve ilk defa Garanti BBVA'lı olan herkes, bu eşsiz fırsattan yararlanabilir. Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurularını ise Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Kazanılan Bonusların Kullanım Süreci

Kazanılan bonuslar 25 Aralık - 25 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu süre zarfında müşteriler, en çok kazanım sağladıkları kartlarına yüklenen bonusları harcayabilecekler. Ancak kullanılmayan bonuslar, 26 Ocak 2024 tarihinde geri alınacak.

Kampanya Koşulları ve Sınırlamalar

Kampanya, sadece yeni müşterilere yönelik olup, her müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir. Kampanya dahilinde Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus yer almazken, personel kartları da kampanyaya dahil değildir. Sanal kartlar ise bu heyecan verici kampanyanın bir parçası olarak kabul ediliyor.

Geniş Kapsamlı Harcamalar ve İnternet Alışverişleri Dahil

Kampanyaya internet üzerinden yapılan harcamalar da dahil. Ancak, kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar, bonus kazanımına dahil edilmiyor. Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları da kampanya dışında tutuluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR