Garanti BBVA emeklilere öyle bir müjde duyurdu ki!

Garanti Bankası'ndan emeklilere büyük promosyon kampanyası! İşte detaylar!

Garanti BBVA emeklilere öyle bir müjde duyurdu ki!
Yayın Tarihi: 19.10.2023 12:00:00

Garanti Bankası’ndan bankalar arasındaki emekli promosyon savaşında öne geçirecek büyük kampanya! Garanti BBVA, milyonlarca emekliye büyük promosyon kampanyasını duyurdu. İşte Garanti Bankası’nın açıkladığı promosyon miktarı!

Milyonlarca emekli vatandaş emekli aylıklarına beklenen zam haberinin gelmemesi ile büyük hayal kırıklığı yaşamıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıkladığı emeklilere bir defaya mahsus olarak verilecek olan 5000 TL emekli ikramiyesi haberiyle emekliler biraz olsun mutluluk yaşamıştı. Emekli vatandaşlara bir mutluluk haberi daha geldi. Garanti Bankası milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek bir kampanya duyurusunda bulundu.


GARANTİ BBVA'DAN ÇOK KONUŞULACAK PROMOSYON!

Garanti Bankası’nın yeni güncel emekli promosyonu kapsamında maaşını üç yıl boyunca garanti Bankası’ndan almaya söz veren emeklilere 13.450 TL emeklilik promosyonu ödenecek. Bankalar arasındaki emeklilik promosyonu savaşında Garanti Bankası’ndan büyük bir hamle geldi. Ekim ayına girmemize birlikte bankaların promosyon savaşı hız kazanmış ve bankalar tek tek promosyonlarını güncelleyerek açıklamaya başlanmıştı. Bankaya emekli müşteri çekmek isteyen promosyon kampanyaları gün geçtikçe artarak güncellenmeye devam ediyor. Son olarak Garanti Bankası’ndan çok cazip bir promosyon teklifi haberi geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5000 TL ikramiye haberi sonrası Garanti Bankası emekli promosyonlarına güncellediğini duyurdu. Bu kapsamda emekli aylığını Garanti Bankası'na taşıyan ve üç yıl boyunca Garanti Bankası’ndan alma sözü veren emeklilere 13.450 TL emekli promosyon yatacak. Emekli vatandaşlar kendini en yakın Garanti BBVA şubesine giderek emekli aylıklarına garantiye taşıyabilir ve bu yeni promosyondan anında faydalanabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR