Garanti BBVA, ihtiyacı olanlara kimlikle 60.000 TL kredi kampanyası başlattı

Garanti BBVA, ihtiyacı olanlara kimlikle 60.000 TL kredi kampanyası başlattı. Sizlerde Garanti BBVA üzerinden kredi başvurusu yapabilir, ihtiyacınız olan krediyi anında alabilirsiniz. Sizlere yazımızda garanti bbva kredi başvurusu nasıl yapılır, kredi başvuru aşamaları ve şartları nelerdir, bunlarda

Garanti BBVA, ihtiyacı olanlara kimlikle 60.000 TL kredi kampanyası başlattı
Yayın Tarihi: 26.08.2020 23:02:00

Garanti BBVA, ihtiyacı olanlara kimlikle 60.000 TL kredi kampanyası başlattı. Sizlerde Garanti BBVA üzerinden kredi başvurusu yapabilir, ihtiyacınız olan krediyi anında alabilirsiniz. Sizlere yazımızda garanti bbva kredi başvurusu nasıl yapılır, kredi başvuru aşamaları ve şartları nelerdir, bunlardan bahsedeceğiz.

Garanti Bankası olarak hizmet verdiği yıllarda, bu bankadan müşteriler ihtiyaç kredilerinde düşük limitli işlemler yapmaktaydılar. İsim değişikliği sonrasında, bankanın adı Garanti BBVA olmuş ve tüm bankacılık işlemlerinde bir devrim yapmışlardır. Artık bu banka dijital bankaya daha çok önem vermiş, bankacılık işlemlerini kolaylaştırmıştır.


Kredi ihtiyacı olan bir kişi de bu bankadan kredi başvurusu yaptığında hemen sonuç alacak ve sonuca göre kredi kullanımını aynı gün içinde yapacaktır. Garanti BBVA üzerinden 60 ay vadeye kadar 60.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Bu kredileri banka şubesinden, internetten işlem yaparak da başvuru yapabiliyorsunuz. Şimdi sizlere başvuru şartları ve kredi başvurusu nasıl yapılır bunun bilgilerini verelim.

Garanti BBVA 60.000 TL Kredi Başvuru Şartları Nedir?

Garanti BBVA üzerinden kredi başvurusu yapacaksanız, bu bankanın şartlarına uygun olmanız gerekiyor. Kredi notu 1100 ve üzerinde olan, kredi sicili temiz olan, sigorta durumu en az 3 aydır kesintisiz olan, emekli olan kişiler bu bankadan kredi başvurusu yapabilmektedir. Ayrıca banka 18 yaşından büyük olan ve TC vatandaşı olan kişilere 75 yaşına kadar kredi vermektedir. Emekli olan kişiler ise bu krediye başvuru yapacaklarsa, emekli maaşını Garanti BBVA şubelerine taşımaları gerekiyor. Şartlara uygunsanız, bankadan 60.000 TL kimlikle kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Garanti BBVA Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

60.000 TL ve 60 ay vadeli kredi başvurusu yapacaksanız, en yakın Garanti BBVA şubesine kimliğinizle gidebilirsiniz. Gişelerden veya bireysel müşteri temsilcisinden hemen kredi başvuru formunu doldurup, işlem yapabilirsiniz. Banka sadece kimliğinizi isteyecek ve kimliğiniz ile size sorgulama yapacaktır. Sigorta durumunuz ve kredi notunuz uygunsa, banka 60.000 TL’ye kadar kredinizi kullandıracaktır. Eğer başka bir bankada ödemekte olduğunuz kredi veya kredi kartı varsa bu bankadan borçlarını kapatarak kredi vermesini söyleyebilirsiniz. Tek bir yere ödeme yaparak, rahat bir nefes alabilirsiniz.

Banka şubelerine gidecek zamanı olmayan kişiler ise, Garanti BBVA üzerinden internet sitesi başvurusu yapabilirsiniz. İnternet sitesine girdiğinizde banka ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurup, hemen kredi sonucunu öğrenebilirsiniz. Onaylanan krediyi internet bankacılığını kullanarak da anında hesaba atabilirsiniz. Ama eğer banka müşterisi değilseniz, en yakın Garanti BBVA şubesinden bu onaylanan tutarı kullanmanız mümkündür. Uzaktan alacağınız onayda da bankalar sizin sigorta durumunuza bakacaktır. Sigortası olmayan veya yeni işe başlayan kişiler, onay alsalar bile bu kredileri kullanamazlar.

Sizlere kimlikle Garanti BBVA üzerinden nasıl kredi alacağınızdan bahsettik. Bu banka kredi notunuza göre faiz oranı uygulayacaktır. Bankanın resmi internet sitesine girerek güncel kredi faizlerini öğrenebilirsiniz.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR