Garanti BBVA, Kasım Ayında Alışverişi Şenlendirmek İçin Büyük Bir Fırsat Sunuyor

Garanti BBVA, Kasım Ayında Alışverişi Şenlendirmek İçin Büyük Bir Fırsat Sunuyor

Garanti BBVA, Kasım Ayında Alışverişi Şenlendirmek İçin Büyük Bir Fırsat Sunuyor
Yayın Tarihi: 2.11.2023 18:45:00

Garanti BBVA, Kasım ayında müşterilerine muhteşem bir fırsat sunuyor! Banka, alışveriş tutkunlarına özel bir kampanya ile müjde veriyor. Bu kampanya, Garanti Bankası'nın sadık müşterilerini ödüllendirmek ve alışveriş deneyimlerini daha keyifli hale getirmek amacıyla başlatıldı. Detaylarına birlikte göz atalım:

Kasım Ayı Boyunca 1000 TL'lik Hediye Alın!

Garanti BBVA'nın çeşitli kredi kartı kampanyalarıyla dikkat çektiği bu dönemde, alışveriş yapanlara büyük avantajlar sunuluyor. Garanti BBVA kredi kartı sahipleri, tasarruf etmenin tadını çıkarmak için bu kampanyayı kaçırmamalılar. Bankadan gelen bilgilere göre, artık şubeye gitmeye gerek yok. Garanti BBVA müşterisi olmak ve kredi kartı başvurusu yapmak oldukça kolay. Başvurunuz onaylandığında ise sizi büyük bir sürpriz bekliyor: 1000 TL harcamanıza karşılık 1000 TL bonus!

Kampanya Detayları ve Kuralları:

  1. 1-30 Kasım tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA'lı olan veya Bonus kredi kartı ve Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler, 20 Aralık'a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamada 1000 TL bonus kazanacaklar.

  2. Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurularını Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapmanız gerekiyor.

  3. Kampanyaya Garanti BBVA Bonus'lar ve Money Bonus başvuruları dahildir. Ancak Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus bu kampanyaya dahil değildir. Personel kartları da kampanya dışında tutulmuştur.

  4. Kampanya kapsamında sanal kartlar da geçerlidir.

  5. Kazanılan bonuslar 25 Aralık - 25 Ocak 2024 tarihleri arasında kullanılabilir. Bonuslar, en çok harcama yaptığınız kartınıza yüklenecektir.

  6. Kullanılmayan bonuslar 26 Ocak 2024 tarihinde geri alınacaktır.

  7. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya süresince en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.

  8. Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları dahil değildir. Ancak internet üzerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.

  9. Kampanya, Garanti BBVA'nın herhangi bir kartına başvuran müşteriler için geçerlidir.

Bu heyecan verici kampanya, Kasım ayı boyunca alışveriş tutkunlarına muhteşem bir fırsat sunuyor. Garanti BBVA, sadık müşterilerini ödüllendirirken, alışveriş keyfinizi de ikiye katlıyor. Bu fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun ve 1000 TL'lik bonusun keyfini çıkarın!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR