Garanti BBVA'dan 29 Ekime'e özel sıfır faizli kredi!

Garanti BBVA'dan Ekim ayına özel müşterilerine özel sıfır faizli kredi imkanı devam ediyor!

Garanti BBVA'dan 29 Ekime'e özel sıfır faizli kredi!
Yayın Tarihi: 14.10.2023 13:30:00

Bankaların yüksek faizleri nedeniyle ülkedeki nakit ihtiyacı durdurulamaz bir vaziyete geldi. Vatandaşların aylardır isyan ettiği bankaların yüksek faizleri Ekim ayı itibari ile düşürülmeye devam ediyor.

Ekim ayının ilk haftasında bankalar bir bir düşük faizli kredilerini açıklamaya başlamıştı. Şimdi bir müjde de Garanti Bankası’ndan geldi. Garanti bankası %0.77 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Ekim ayına özel ihtiyaç kredisi kampanyaları bir bir açıklanmaya devam ediyor. Son olarak Garanti BBVA Ekim ayına özel ihtiyaç kredilerinde duyurdu.


Son dönemde artan kredi kartı kullanımı rekor düzeye ulaşmış, vatandaşın nakit ihtiyacı giderek artmıştı. Ancak bankaların yüksek faiz oranı nedeniyle kredi çekemeyen vatandaşlar sitemlerini duyurmaya çalışmıştı. Bankalar bu ay itibari ile harekete geçti ve düşük faizli kredi kampanyalarına güncellemeye başladı. Onlardan biri de Garanti Bankası. Garanti BBVA düşük faizli ihtiyaç kredisini duyurarak vatandaşa bayram müjdesi verdi.

ANINDA HESABA YATACAK!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar en düşük faizli kredi ye ararken garantiden müjdeli haber geldi. Garanti bankası kolay ödeme planı ile düşük faizli kredi fırsatına duyurdu. Garanti BBVA %0.77 faiz oranı ve uygun ödeme koşullarıyla 400.000 TL’ye kadar anında ihtiyaç kredisine duyurdu. Türkiye’nin en fazla müşterilerinin yer aldığı Garanti Bankası, kredi kampanyası koşullarını da açıkladı. Garanti Bankası 400.000 TL %077 faiz oranlı kredi kampanyasında ayrıca 3 ay erteleme seçeneğe de sundu. Garanti Bankası ihtiyaç kredisine başvurmak için en yakın Garanti Bankası şubesine gidebileceğiniz gibi Garanti mobil bankacılık uygulamasından başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR