Garanti BBVA'dan Faizsiz ve Taksitli 10.000 TL Kredi Fırsatı

Garanti BBVA'dan Faizsiz ve Taksitli 10.000 TL Kredi Fırsatı

Garanti BBVA'dan Faizsiz ve Taksitli 10.000 TL Kredi Fırsatı
Yayın Tarihi: 28.05.2023 22:56:00

Garanti BBVA, resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu faizsiz nakit avans kampanyasıyla müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadan Garanti BBVA müşterisi olarak bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Kampanya detayları resmi internet sitesinde paylaşıldı. İşte Garanti BBVA kampanya detayları:

Garanti BBVA Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

Garanti BBVA, resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanya kapsamında, başvurusu onaylanan müşterilere faizsiz ve masrafsız nakit avans imkanı sunuyor. Kampanya haberi, "Garanti BBVA Mobil'den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 10.000 TL'ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans'tan 6 ay taksitle yararlanın" şeklinde duyuruldu.

Garanti BBVA 0 Faizli Kredi Nasıl Alınır?

Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirdikten sonra "Müşteri Olmak İstiyorum" butonuna tıklayarak ilk kez Garanti BBVA müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler bu kampanyadan faydalanabilirler.

Kampanya Koşulları

Garanti BBVA faizsiz nakit avans kampanyası 1-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyadan faydalanabilmek için müşteri olma sürecini Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden tamamlamanız gerekmektedir. Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden uzaktan müşteri olma sürecini tamamlayamayan ve bu süreci Garanti BBVA şubesinde tamamlamak zorunda kalan müşteriler bu kampanyadan yararlanamayacaklardır.

Garanti BBVA müşterisi olan ve sonrasında 14 gün içinde Garanti Mobil, BonusFlaş ve Garanti BBVA üzerinden bireysel kredi kartı başvurusu yapan müşteriler, kart başvurularının onaylanması ve ardından kredi kartının açılması durumunda kampanyadan faydalanabileceklerdir.

Kampanya tanımı, kredi kartı başvurusunun onaylanmasından 1 gün sonra yapılacaktır.

Kampanya, Garanti BBVA Mobil, BonusFlaş ve Garanti BBVA üzerinden yapılan kredi kartı başvuruları için geçerlidir.

Taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmiş ve kullanıma açık olması gerekmektedir. Şifresi belirlenmemiş ve kullanıma açılmamış olan müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar.

Kredi kartının 31 Mayıs 2023 tarihine kadar açılması durumunda müşterilerin 30 Haziran 2023 tarihine kadar faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilecekleri belirtilmiştir.

Faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından sadece 1 defa yararlanılabileceği ifade edilmiştir.

Maksimum 10.000 TL ve 6 taksitle nakit avans kullanılabilmektedir. 10.000 TL üzeri veya 6 taksitten farklı vadelerde yapılan nakit avans çekimlerinde ise çekilen tutarın tamamına güncel nakit avans faizi uygulanacaktır.

Kredi kartı başvurusu yapıp onay almayan müşteriler bu kampanyadan yararlanamayacaklardır. Detaylı bilgilere ulaşmak için Garanti BBVA'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR