Garanti BBVA'dan Teknolojiye Yatırım: Müşterilere Bilgisayar Hediye Ediyor!

Garanti BBVA'dan Teknolojiye Yatırım: Müşterilere Bilgisayar Hediye Ediyor!

Garanti BBVA'dan Teknolojiye Yatırım: Müşterilere Bilgisayar Hediye Ediyor!
Yayın Tarihi: 29.06.2023 17:34:00

Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte, finansal kurumlar müşterilerine daha fazla değer katmak ve daha iyi bir hizmet deneyimi sunmak için çeşitli kampanyalar düzenlemektedirler. Bu kapsamda, Garanti BBVA Bankası'nın yürüttüğü son kampanya, teknolojik ilerlemeyi ve müşteri memnuniyetini bir arada hedefliyor.

Bilgisayar Hediyesi: Garanti BBVA'dan Teknolojiye Olan Yatırım

Garanti BBVA'nın başlattığı yeni kampanya kapsamında, banka müşterilerine Monster Tulpar oyun bilgisayarı hediye ediyor. Teknoloji ve bilgisayarların hayatımızdaki önemi göz önüne alındığında, bu fırsatın müşterileri için oldukça değerli olduğu söylenebilir.

Bankanın internet sitesi üzerinden duyurduğu kampanya, 30 Haziran'a kadar geçerli olacak. Kampanya hakkında detaylar aşağıdaki gibi paylaşılmıştır:

Kampanya Detayları: Nasıl Katılabilirim?

Kampanyaya katılım süreci, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek başlıyor. Uygulama indirildikten sonra, yeni müşteri olma işlemlerini tamamlayan herkes 1 çekiliş hakkı elde ediyor. Bu çekilişte 50 kişi, Monster Tulpar T7 V20.5 17,3" Oyun Bilgisayarı kazanma şansı yakalayacak.

Çekiliş ve Sonuçlar: Ödülünüzü Nasıl Alabilirsiniz?

Çekiliş, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün izniyle 17 Temmuz 2023'te noter huzurunda gerçekleştirilecek. Çekiliş sonuçları ise 21 Temmuz 2023'te Türkiye Gazetesi'nde ilan edilecek. Kazananlar, belirlenen tarihler arasında başvurularını yaparak ödüllerini alabilirler.

Kampanya Şartları: Kimler Katılamaz?

Kampanya, yalnızca Garanti BBVA Mobil uygulamasından yeni müşteri olanlar için geçerli olup, banka çalışanları, teknik inceleme sonucunda takibe alınan müşteriler, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları, tüzel kişiler ve 18 yaşından küçükler katılamaz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR