Garanti ve Denizbank kefilsiz, sıfır faizli ihtiyaç kredisi veriyor

Kefilsiz ve masrafsız kredi çekmek için müjdeli haber geldi. Düşük faiz oranlarına sahip borç yapılandırma kredi imkanları dahilinde pek çok vatandaşımız için müjdeli haberin gelmesiyle beraber dikkatler üzerine çekildi.

Garanti ve Denizbank kefilsiz, sıfır faizli ihtiyaç kredisi veriyor
Yayın Tarihi: 12.08.2020 21:29:13

Kefilsiz ve masrafsız kredi çekmek için müjdeli haber geldi. Düşük faiz oranlarına sahip borç yapılandırma kredi imkanları dahilinde pek çok vatandaşımız için müjdeli haberin gelmesiyle beraber dikkatler üzerine çekildi. Dosya masrafı ödemeden ve kefil şartı bulunmadan verilen bu kredi müjdeleri kapsamında düşük faizli borç yapılandırma kredi fırsatları pek çok vatandaşımız için sevindirici haberler arasında bulunuyor. Üstelik düşük faiz oranları ile müşterilerin dikkatini çeken kredi fırsatları kapsamında Denizbank ve Garanti BBVA bankaları ön plana çıkan bankalar arasında öngörülmektedir.

Bankalar tarafından gelen sevindirici haber sonrasında binlerce vatandaşımız tarafından araştırmalar sürdürülmeye devam ediyor. Dosya masrafsız ve kefil şartı bulunmadan düşük faizli borç yapılandırma kredi fırsatı sayesinde pek çok vatandaşımızın yüzünde gülücükler açtı. Borç yapılandırma kredi fırsatı sayesinde Denizbank ve Garanti BBVA bankaları ön sıralarda yerini alarak müşteriler tarafından ilgi odağı olmaktadır. Daha öncelerinde yüksek faiz oranları ile verilen kredi fırsatları birbirinden farklı çeşitli krediler ile avantaj sağlıyor. İşte konuya dair tüm ayrıntılar…

BEKLENEN HABER GELDİ! KREDİ YAPILANDIRMA MÜJDESİ!

Salgın sürecinden sonra normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte bankalar tarafından rekabetin artışına sebep oldu. Bankalar birbirleriyle girmiş oldukları rekabet sonrasında pek çok vatandaşımız için sunulan bu kredi fırsatlarından yararlanma olanakları da gündemimizde ki yerini alıyor. Borç transfer kredileri olarak gündemimize gelen bu fırsat karşılığında hiçbir banka tarafından yapılandırma kredisi gelmemişti. Ancak yapılan son dakika açıklamaları kapsamında Denizbank ve Garanti BBVA tarafından borç yapılandırma müjdesi gelmesiyle vatandaşlarımız araştırmaları devam ettiriyor.


GARANTİ BBVA BORÇ YAPILANDIRMA DETAYLARI NELERDİR?

Garanti BBVA müşterileri için sunulan borç transfer krediler Garanti BBVA Borç yapılandırma kredileri kapsamında gerekli açıklamalarda bulunmasıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Düşük faiz oranına sahip kredi fırsatları bireysel ihtiyaç kredileri borç yapılandırma bütçelerine uygun olarak tasarlanarak gündemimizde ki yerini almaktadır. Bu kapsam doğrultusunda dosya masrafı ödemeden kolaylıkla transferlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Banka tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda;
‘Yapılmış olan borç yapılandırma kampanyası ile birlikte aylık olarak ödenecek olan taksit tutarları düşürülebilmekte ve vadeler de uzatılabilmektedir. Yine borç yapılandırması kredisinden faydalanan müşteriler borçlarını diledikleri gibi birleştirebilmekte ve tek bir seferde aynı gün içerisinde sabit bir yerden kredi ödemelerini kolaylıkla gerçekleştirebilmektedirler.

Garanti BBVA tarafından müşterilerine özel olarak sunulan borç yapılandırma kredisi için kredi geri ödemeleri de en az 3 ay ve en fazla da 60 az vadeli olacak şekilde tanımlanmaktadır. Krediler için faiz oranları ise kredi tutarlarına göre değişmektedir. Bireysel müşteriler için kredi limiti 20 bin lira olurken esnaflar için de 60 bin lira olarak belirlenmiştir. ‘’ açıklamaları dikkati çekmektedir.

DENİZBANK BORÇ YAPILANDIRMA OLANAĞI!

Denizbank özel bankalar arasında bulunmasıyla beraber Denizbank müşterilerine özel olarak tasarlanan bu kredi fırsatı kapsamında yine borçlanma kredi imkanı sunulmaktadır. Müşteriler için özel olarak tasarlanan bu kredi fırsatları kapsamında belirlenen şartlara uyum sağlamak gerekiyor. Bu kapsam ile birlikte şartların yerine getirilmesi ile birlikte kredi imkanı banka tarafından veriliyor. Bu krediler müşterilere %0.79, %0.84 ve %0.89 faiz oranları ile sunulacak. Yinekredi geri ödeme ise en fazla 5 yıl vadeli olarak planlanırken kredi imkânı kefil şartı aranmadan da kullanılabilmektedir.
 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR