Garry Rodrigues Fenerbahçe'de! Eski Galatasaray yöneticisi Cenk Ergün açıkladı

Galatasaray'ın eski oyuncusu Garry Rodrigues Fenerbahçe'de! Eski Galatasaray yöneticisi Cenk Ergün Garry Rodrigues'le görüştüğünü ve oyuncunun Fenerbahçe'ye yakın olduğunu açıkladı!

Garry Rodrigues Fenerbahçe'de! Eski Galatasaray yöneticisi Cenk Ergün açıkladı
Yayın Tarihi: 8.07.2019 11:06:00

Max Kruse ve Vedat Muriqi transferlerini tamamlayan Fenerbahçe, transferde hız kesmiyor. Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Garry Rodrigues için geri sayıma geçildi. Fenerbahçe'nin Garry Rodrigues transferine ilişkin bir açıklama da Eski Galatasaray yöneticisi Cenk Ergün'den geldi! 

Cenk Ergün, Galatasaray'ın eski oyuncusu ve şuanda Suudi Arabistan'da Al İttihad forması giyen Garry Rodrigues'in Fenerbahçe'ye yakın olduğunu söyledi. Ergün açıklamasında, Rodrigues'in ilk etapta Galatasaray'ı düşündüğünü ancak Galatasaray'dan herhangi bir transfer teklifi almadığını da sözlerine ekledi. 


GARRY RODRİGUES TÜRKİYE'DE FENERBAHÇE FORMASI GİYECEK

Fenerbahçe'nin Garry Rodrigues'i Arabistan ekibi Al İttihad'dan 2 yıllığına kiralaması bekleniyor. Suudi Arabistan'da futbol ekonomisindeki daralma Al İttihad'ı da vurdu. Al İttihad, kulüp olarak küçülmeye gidiyor ve bu arada bekleneni veremeyen Garry Rodrigues'in kiralık veya bonservisiyle gönderilmesine sıcak bakıyor.

Garry Rodrigues'in ilk tercihi Türkiye olacak. Rodrigues Türkiye'den Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmeye hazırlanıyor! Galatasaray'dan teklif alamayan Yeşilburun Adalı kanat oyuncusu Garry Rodrigues'in yeni adresi ezeli rakip Fenerbahçe oluyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR