Garry Rodrigues Fenerbahçe'ye bedava mı transfer oldu? Araplar Rodrigues maliyeti açıkladı

Garry Rodrigues için Fenerbahçe ne kadar ödeyecek? Al İttihad kulübü Garry Rodrigues için Fenerbahçe'den alınan bedeli açıkladı! Arabistan'da gündem olan Garry Rodrigues'in Fenerbahçe'ye maliyeti açıklandı!

Garry Rodrigues Fenerbahçe'ye bedava mı transfer oldu? Araplar Rodrigues maliyeti açıkladı
Yayın Tarihi: 23.07.2019 11:56:00

Galatasaray'dan Arabistan ekibi Al İttihad'a 9 milyon euro bonservisle transfer olan, ancak Arap liginde bekleneni veremeyen Garry Rodrigues, bu transfer sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Garry Rodrigues'in Fenerbahçe'ye bedelsiz transfer olduğu ve yıllık 6 milyon euro maaşının %60'ının Al İttihad tarafından ödendiği iddia edilirken, Al İttihad transferin mali detaylarını açıkladı!

Fenerbahçe, Garry Rodrigues için Al İttihad'a 2 yıllık kiralama sözleşmesi sonunda, zorunlu satın alma bedeli olarak toplamda 5 milyon euro ödeme yapacak! Garry Rodrigues'in Fenerbahçe'ye transferinin konuşulduğu gibi "Bedava" değil, yıllık 2,5 milyon eurodan toplam 5 milyon euro olduğu ortaya çıktı! 


ARABİSTAN GARRY RODRİGUES TRANSFERİYLE KARIŞTI

Arabistan'da Futbol Federasyonu yetkilileri, Al İttihad kulübünün 6 ay önce, Galatasaray'dan 9 milyon euro bonservisle aldığı Garry Rodrigues'i, Fenerbahçe'ye bedelsiz gönderdiği ve maaşının %60'lık kısmını karşıladığı iddiaları karşısında "kamu fonlarının israf edilmesi" suçlamasıyla soruşturma başlatmıştı.

Al İttihad kulübü, Garry Rodrigues'in toplamda 5 milyon euro'ya gönderildiğini ve Al İttihad'ın oyuncunun maaşını karşılamadığını, tüm maaşın Fenerbahçe tarafından karşılanacağını açıkladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR