Gece 22:40'da Resmi Gazete Haberi Geldi: Emekliye Ek Ödeme Verilecek!

Gece 22:40'da Resmi Gazete Haberi Geldi: Emekliye Ek Ödeme Verilecek!

Gece 22:40'da Resmi Gazete Haberi Geldi: Emekliye Ek Ödeme Verilecek!
Yayın Tarihi: 17.05.2023 22:40:00

Gece resmi gazetede yayımlanarak kesinleşen bir habere göre, emekliye 20.000 TL ek ödeme verileceği duyuruldu. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşını alan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi kullanarak 20.000 TL'ye kadar gelir belgesi olmaksızın kredi ödemeleri alabilecekler. Kampanyaya katılmak isteyenler, emekli maaş hesapları üzerinden başvuru yaparak bu ödemelerden yararlanabilecekler. Bu kampanyaları kullanmak isteyen vatandaşlar için açıklanan bankalar ise şunlardır.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, kamu bankaları olarak bu kampanyaya destek vermektedir. Kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, uygun faiz oranlarından faydalanmak şartıyla başvurularını gerçekleştirerek kredi ödemelerini hızlı bir şekilde hesaplarına alabilecekler.

Devlet destekli olan bu kampanyada, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara destek ödemeleri yapmaktadır. Başvuru yapacak kişilerin belirtilen politikalara uygun olmaları ve daha önce kendi bankalarından kredi veya kredi kartı kullanımıyla ilgili düzenli ödemeler yapmış olmaları gerekmektedir. İhtiyaç kredisi başvurusu, banka şubeleri ve internet üzerinden yapılabilmektedir.


EMEKLİLERE ÖDEME

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emekli vatandaşlar için başlattığı kampanya kapsamında, 3 ay erteleme imkanıyla 36 ay vadeli 20.000 TL kredi ödemelerini vatandaşların hesaplarına yatırmaktadır.

Bu kampanya kapsamında, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, resmi internet siteleri üzerinden duyuruda bulunarak, 3 ay erteleme imkanıyla ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi için uygun şartları taşıyan vatandaşlara başvurularının 5 dakika içinde sonuçlanacağını belirtmiştir.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de vatandaşlara 20.000 TL kredi ödemeleri sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR