Gece 23:08'de Resmi Gazete Haberi: Emekliye Ek Ödeme Verilecek: Kesinleşti!

Gece 23:08'de Resmi Gazete Haberi: Emekliye Ek Ödeme Verilecek: Kesinleşti!

Gece 23:08'de Resmi Gazete Haberi: Emekliye Ek Ödeme Verilecek: Kesinleşti!
Yayın Tarihi: 25.07.2023 23:08:00

Bankalar, emekli maaş müşterileri için özel bir kampanya başlattı! Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Denizbank üzerinden emekli maaşını alıyorsanız, bu bankalara yapacağınız kredi başvurusu sonucunda 50000 TL'ye kadar limitli ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sağlanmaktadır. Başvurularınızı 7 gün içinde gerçekleştirmeniz gerektiği belirtiliyor. Nakit ihtiyacı olan kişiler için oldukça avantajlı olan bu kampanya sayesinde, hızlı ve kolay bir şekilde kredi işlemleri yapılmaktadır.

Garanti Bankası Müşterileri:

Emekli maaşınızı Garanti Bankası üzerinden alıyorsanız, mobil uygulamaya giriş yaparak veya cep telefonunuzdan SMS atarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca banka şubelerine giderek de kredi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Onaylanan krediler hızlı bir şekilde hesabınıza yatırılarak aynı gün içinde kullanıma hazır hale gelir.

Denizbank Müşterileri:

Denizbank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak isteyen emekli maaş müşterileri, cep telefonları üzerinden SMS göndererek veya bankanın mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunabilirler. 32 80 numarasına "KREDIM TC KIMLIK NUMARASI" formatında SMS atarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca internet bankacılığı uygulaması da başvuru yapmak için kullanılabilir.

Yapı Kredi Bankası Müşterileri:

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası üzerinden alan müşteriler, en yakın şubelere giderek işlemlerini kolay bir şekilde yapabilirler. Ayrıca cep telefonları üzerinden SMS atarak da kredi başvurusunda bulunabilirler. 44 11 numarasına "BIREYSEL TC KIMLIK NUMARASI AYLIK GELIR" formatında SMS atarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Bu kampanya sınırlı bir süre için geçerli olabilir ve bankaların belirlediği şartlar ve faiz oranları geçerlidir. Başvurularınızı hızlıca yaparak 50000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanından faydalanabilir ve nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bankaların resmi internet sitelerini ve müşteri hizmetlerini takip ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR