Gece 23'de açıklandı! Resmi gazete 15 milyon emekliye müjde verdi!

Gece 23'de açıklandı! Resmi gazete 15 milyon emekliye müjde verdi!

Gece 23'de açıklandı! Resmi gazete 15 milyon emekliye müjde verdi!
Yayın Tarihi: 7.10.2023 23:55:00

Ülkemizdeki emeklilere yönelik yeni bir nakit kredi kampanyası başlamıştır. Bu kampanya kapsamında emekli maaşı alan herkes başvurularını yaparak nakit kredi alabilecektir. Başvurular, kamu bankaları tarafından kabul edilmektedir. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden bu krediyi almak isteyen emekliler, 09.00 ile 16.00 saatleri arasında başvuru yapabileceklerdir.

Kampanya dahilinde emekli maaşı alan kişilere 15.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecektir. Bu kredi ödemeleri gelir belgesiz ihtiyaç kredisi olarak sunulmaktadır. Başvuruların 3 ay erteleme seçeneği ile yapılabileceği duyurulmuştur. Daha önce kredi almış olan emekliler de bu kampanyadan faydalanabileceklerdir.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden yapılacak başvurular hızlı bir şekilde sonuçlandırılacak ve onaylanan krediler aynı gün içinde ödenecektir. Emekliler, kredi almak için banka şubelerine gitmek zorunda kalmadan bu bankaların internet bankacılığı hesaplarını da kullanabilirler. Başvuruların kabul edileceği saatler 09.00 ile 16.00 arasındadır. Kredi puanı uygun olan tüm emekliler bu kampanyadan faydalanabilirler.

Bu kampanya ile 15 milyon emekliye nakit kredi imkanı sunulmaktadır. Emekliler, acil nakit ihtiyaçlarını bu kredi fırsatıyla karşılayabilirler. Kamu bankalarının desteği ile düşük faizlerle sunulan bu kredi fırsatı, emeklilere finansal destek sağlamayı amaçlamaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR