Gece 23'de açıklandı! Resmi gazetede açıklanan haber ile emekliye ödeme!

Gece 23'de açıklandı! Resmi gazetede açıklanan haber ile emekliye ödeme!

Gece 23'de açıklandı! Resmi gazetede açıklanan haber ile emekliye ödeme!
Yayın Tarihi: 3.10.2023 23:00:00

Gece yarısı 23:00'te yapılan duyuru ve Resmi Gazete yayını ile emekli vatandaşlara yönelik ek ödeme limitleri belirlendi. Bu yeni düzenleme ile Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi ödemelerinin gerçekleştirileceği açıklandı. 30.000 TL ile 60.000 TL arasında ihtiyacı olan tüm emeklilere düşük faiz oranlarıyla kredi verileceği ve bu işlem için sadece kimliklerinin yeterli olacağı duyuruldu.

Emekli vatandaşlar için başlatılan bu kampanya, nakit ihtiyacı olan emeklilere devlet desteği ile faiz oranlarının avantajlı hale getirilmesini amaçlıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvurularınızı hızlı bir şekilde gerçekleştirebilir ve ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Bu bankalar üzerinden yapacağınız başvurularınızda uygun faiz oranları ile işlem yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar için yeni bir kredi paketi hazırladı. Bu kampanyalar kapsamında nakit kredi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli seçenekler sunuluyor. Başvurunuzu gerçekleştirdiğinizde 30.000 TL ile 60.000 TL arasında nakit kredi kullanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Bu kredi işlemlerinde 3 ay erteleme seçeneği ile ödemelerinizi daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Emekli vatandaşlar için sunulan bu kampanyalar, ihtiyaçlarını karşılamak isteyen herkes için cazip bir fırsat sunmaktadır. Kimlik bilgilerinizle bu bankalara başvurarak kısa sürede ihtiyacınız olan krediye sahip olabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR