Gece 23'de gelen karar bu sefer asgari ücretliye! Pazartesi sonrası ödeme alacaksınız! Devlet destekli olacak...

Gece 23'de gelen karar bu sefer asgari ücretliye! Pazartesi sonrası ödeme alacaksınız! Devlet destekli olacak...

Gece 23'de gelen karar bu sefer asgari ücretliye! Pazartesi sonrası ödeme alacaksınız! Devlet destekli olacak...
Yayın Tarihi: 15.10.2023 23:00:00

Gece 23'de açıklanan bir haber ile birlikte nakit ihtiyacı olan kişilere Pazartesinden itibaren, SGK'lı olarak çalışıyor olması durumunda nakit ödeme yapılacağı açıklandı! Nakit kredi ödemesi bu bankalar üzerinden 7 gün 24 saat verilecektir. SGK ile çalışan herkes başvurusunu yaparak nakit ödemeler alabilecek ve hem kamu hem de özel bankalar arasında kredi notu yüksek olan kişilere destek verilecektir. Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi başvurusu 5 dakika içinde yapılacaktır. Kredi alacak kişilere banka 3 ay ertelemeli olarak ve acil nakit ihtiyacı olması durumunda da kredi ödemesini hızlı bir şekilde verecektir. 

Garanti Bankası Kredisi

Garanti bankası kredi kampanyasına başvuru yapacak olan kişiler başvuru şartlarına uygun olarak hemen ödeme alacaklardır. Garanti bankası uygun faizlerle kredi işlemlerinizi yapacak ve nakit ödeme alacak kişilere aynı gün içinde destek verecektir. Acil ihtiyaç kredisi ödemesi için başvuru yapacak olan kişiler Garanti bankası şubeleri üzerinden destek alabileceklerdir. Garanti bankası bu destek ile birlikte hızlı ve anında kredi imkanı sağlamaktadır. Garanti bankası üzerinden başvuru yaparak işlemlerini hızlı bir şekilde yapacak olan kişiler ayrıca bankanın mobil uygulamasından da kredi alabileceklerdir. 

Ziraat Bankası Kredisi

Ziraat bankası gece yaptığı açıklama ile birlikte SGK'lı olarak çalışan kişilere son iş yerinde 6 aydır çalışıyor olması durumunda kredi ödemesini hemen yapacaktır. SGK ile çalışan herkes en yakın Ziraat bankası şubesine giderek, 1.79 faizlerden başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanacaklardır. Acil ihtiyacı olan kişiler banka müşterisi olması durumunda ise bankanın mobil uygulamasını kullanabilirler ve kredi alabilirler. Ziraat bankası mobil uygulaması üzerinden kredi alabilirsiniz. Bu kredilerde gelir belgesi yok! Ve aynı zamanda kredi alacak kişilerden masraf da istenmez...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR