Gece 23'de resmi gazetede açıklanan haber! Emekliye 20 bin TL ek ödeme!

Gece 23'de resmi gazetede açıklanan haber! Emekliye 20 bin TL ek ödeme!

Gece 23'de resmi gazetede açıklanan haber! Emekliye 20 bin TL ek ödeme!
Yayın Tarihi: 12.09.2023 23:16:00

Gece resmi gazetede yayımlanan habere göre, emekli maaşını alan vatandaşlar için özel bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilere 20.000 TL gelir belgesiz kredi imkanı sunuluyor. İhtiyaç kredisi başvuruları emekli maaş hesapları üzerinden yapılabilir ve ödemeler hızlı bir şekilde gerçekleştirilir.

Bu kampanyanın sunulduğu bankalar ise Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank olarak belirlendi. Kampanya kapsamında kredi kullanacak olan kişiler, uygun faiz oranlarıyla bu avantajdan faydalanabilirler. Başvurular banka şubeleri veya internet üzerinden yapılabilmektedir.

Özellikle devlet destekli faiz oranlarıyla, kredi kullanmak isteyen emekli vatandaşlar için bu kampanyalar büyük bir fırsat sunmaktadır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, belirli politika ve ödeme koşullarına uyan vatandaşlara bu destek ödemelerini sağlamaktadır.

Kampanya kapsamında sunulan ihtiyaç kredisi, 3 ay erteleme imkanıyla 36 ay vadeli olarak verilmektedir. Başvuruları internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Bu bankalar, başvuruları hızlı bir şekilde değerlendirmekte ve onaylanan kredi tutarını 5 dakika içerisinde hesaplarınıza yatırmaktadır.

Emekli vatandaşlar için sunulan bu özel kampanya, maddi ihtiyaçlarına çözüm arayanlara büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, internet bankacılığı uygulamaları aracılığıyla 20.000 TL kredi ödemesini hızlıca gerçekleştirmektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR