Gece 23'de resmi gazetede açıklanan haber önemli! EK ödeme alacak Emekliye bir başka müjde daha geldi!

Gece 23'de resmi gazetede açıklanan haber önemli! EK ödeme alacak Emekliye bir başka müjde daha geldi!

Gece 23'de resmi gazetede açıklanan haber önemli! EK ödeme alacak Emekliye bir başka müjde daha geldi!
Yayın Tarihi: 20.06.2023 23:04:00

Emeklilere yönelik avantajlı kampanyalar devam ediyor. SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisi vatandaşlar için üç devlet bankası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine kapılarını açtı. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emeklilere özel bayram kredisi kampanyasıyla dikkat çekiyor. Bu kampanya kapsamında emeklilere düşük faizli kredi imkanı sunulacak ve maaşın tam 10 katına kadar kredi kullanma fırsatı sağlanacak. Devlet bankaları, emeklilere 36 aya kadar vadeli 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi seçeneği sunarken, isteyen emekliler için 24 ay vadeli ve 100.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi imkanı da sunulacak. Bunun yanı sıra, devlet bankalarının emekliye özel başka sürprizleri de bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine harekete geçen Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, emekliye özel promosyon fırsatları da sunuyor. Bu promosyonlar kapsamında, kamu bankaları emeklilere 3.500 TL ile 5.000 TL arasında nakit destek ödemesi yapacak. Maaşlarını bu bankalara taşıyan emekliler, ödemeyi tek sefere mahsus olarak peşin alabilecek ve karşılıksız ödeme avantajından yararlanabilecekler.

Emeklilere sunulan bu fırsatlar, maddi destek sağlamak ve hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirilebilir. Devlet bankalarının emekliye yönelik düşük faizli kredi ve promosyon fırsatları, emeklilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olacak ve bayram sürecinde ekonomik anlamda rahatlamalarını sağlayacaktır.

Emeklilerin bu fırsatlardan yararlanabilmesi için ilgili bankaların şubeleriyle iletişime geçmeleri ve detaylı bilgi alarak başvurularını yapmaları gerekmektedir. Bu kampanyalar, emeklilere ekonomik anlamda rahat bir nefes aldırarak, bayram coşkusunu daha da artıracaktır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR