Gece açıklandı! Resmi Gazete son paylaşım! Ek ödeme Emekliye verilecek

Gece açıklandı! Resmi Gazete son paylaşım! Ek ödeme Emekliye verilecek

Gece açıklandı! Resmi Gazete son paylaşım! Ek ödeme Emekliye verilecek
Yayın Tarihi: 17.09.2023 23:20:00

Son yayımlanan resmi gazetede, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından emekli maaşı alan vatandaşlara devlet destekli ek ödeme imkanı sunulacağı duyuruldu. Bu kampanya kapsamında, emekli maaşı alan tüm vatandaşlar uygun faizlerle 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabilecekler.

Emekli maaşını bu bankalardan alanlar ve başvuru şartlarına uygun olanlar, emekli maaş hesapları aracılığıyla başvurularını yaparak kredi kullanabilecekler. Bu devlet destekli kampanyada düşük faiz oranlarıyla 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma fırsatı sunuluyor ve ödeme planı 36 ay vadeli olarak belirlenmiş durumda.

Emekli olan kişiler, maaşlarını bu bankalar üzerinden alıyorlarsa ve başvuru şartlarına uygunlarsa, emekli maaş hesapları aracılığıyla başvurularını gerçekleştirerek kredi kullanabilecekler. Ayrıca, bu kampanya kapsamında emekli maaşı müşterisi olan vatandaşlar, diğer bankalardaki borçlarını kapatarak borç kapatma kredisi imkanından da yararlanabilecekler.

Emekli maaş alan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyada, ödemeler resmi gazetede yayımlanarak başlamış durumda. 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekliler, banka şubelerine giderek veya internet bankacılığı üzerinden başvurularını yapabilirler. Bu kampanya sayesinde emekliler, nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekler ve finansal rahatlama yaşayabilecekler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR