Gece Gezmesi 28 Haziran'da Kadıköy ve Moda'da

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Garanti Bankası’nın sponsorluğunda düzenlenen 25. İstanbul Caz Festivali için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Gece Gezmesi 28 Haziran'da Kadıköy ve Moda'da
Yayın Tarihi: 31.05.2018 10:56:00

Bu sene 25. yaşını kutlayan festival kapsamında 28 Haziran Perşembe günü Vodafone Freezone’un sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan “Gece Gezmesi” ile festival enerjisi Anadolu yakasına taşınıyor.

25. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilecek Gece Gezmesi28 Haziran Perşembe günü 19.00’da kapılarını açacak ve Kadıköy ve Moda‘da yer alan çeşitli konser mekanları ve festivale özel sahnelerde gerçekleştirilecek. İzleyiciler tek bir bilet alarak ‘Gece Gezmesi’nin tüm mekanlarına giriş sağlayıp programı takip edebilecekler.

Festival kapsamında son üç senedir olduğu gibi bu sene de festival ziyaretçilerinin bağımsız sahnenin en heyecan verici ve alternatif isimlerini dinleme fırsatı bulacağı "Gece Gezmesi" programında Kalben, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Islandman, Nilipek., Melike Şahin, Taner Öngür & 43,75 ve Focan & Bıyıkoğlu Organic Quartet’in  yanı sıra Selim Selçuk, son dönemde solo davul projesiyle dikkat çeken sanatçı ve müzisyen Cevdet Erek, sakin tonlu şarkıların ardından güçlü, rock’n roll tatlar yakaladıkları şarkıları ile geniş bir hayran kitlesi edinen Dolu Kadehi Ters Tut ve son dönemde dinleyicilerin favori projelerinden biri haline gelen Ati ve Aşk Üçgeni de eklendi. 

Anadolu yakasında indie rock, elektronik müzik ve caz gibi farklı tınılarının yankılanacağı "Gece Gezmesi"nde ayrıca, kim ki oTaKiDumSelin Sümbültepe, ve çok daha fazlası dinleyicilerle buluşacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR