Geçmeyen öksürük varsa bunu deneyin! 5 dakikada hazırlanan mucize!

Öksürük geçmesi için evde yapabileceğiniz mucize doğal karışım tarifi!

Geçmeyen öksürük varsa bunu deneyin! 5 dakikada hazırlanan mucize!
Yayın Tarihi: 6.10.2023 16:24:00

Havalar soğmaya başladı, kış ayına girmek üzere olduğumu şu günlerde hava değişimi nedeniyle şimdiden grip, nezle soğuk algınlığı gibi hastalıklar baş gösterdi. Özellikle öksürüğünüz var ise bu tarifi deneyebilirsiniz! 

Öksürük zaman zaman yaşamını zorlaştıran bir durum haline gelebilir. Geçmeyen öksürük için mutlaka doktora görünün. Peki evde de öksürük için yapabileceğiniz sıcak doğal tarifler var mı? Evet işte geçmişten günümüze annelerimizin yaptığı o mucize karışım!

Sizi rahatsız eden öksürük için sadece iki baş kuru soğan ve 3 yemek kaşığı bal ile kurturabilirsiniz. Evde yapabileceğiniz doğal öksürük kesici tarifini deneyin. İşte tarifi!


DOĞAL ÖKSÜRÜK GEÇİRİCİ TARİFİ

Bu tarifin bir tıp öğrencisinin yaptığı bir deneyde boğaz enfeksiyonu için bölgeyi koruduğu kanıtlanan bir karışım olduğu iddia ediliyor. Peki o tarif nedir? 

Kuru soğan ve balı bir cam kavanoza alıp 8 saat oda sıcaklığında kapağı kapalı olarak bekletin. Daha sonra karışımı süzün. Bu karışımı bir hafta buzdolabında saklayabilirsiniz.

Karışımı sabah ve akşam olmak üzere 1 yemek kaşığı olarak içebilirsiniz. Çocuklar için ise tatlı kaşığı şeklinde verilmesi tavsiye edilir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR