Gel Konuşalım Nur Tuğba Algül Namlı neden yok? Yeni sunucu kim oldu

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Gel Konuşalım adlı programın yeni sezonunda Nur Tuğba Algül Namlı'nın olmayacağı ortaya çıktı. Hal böyle olunca Nur Tuğba Algül Namlı neden yok? Yerine kim gelecek? çok merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu detaylıca ele aldık.

Gel Konuşalım Nur Tuğba Algül Namlı neden yok? Yeni sunucu kim oldu
Yayın Tarihi: 19.08.2019 09:43:00

Bugün 4. sezonu başlayan Gel Konuşalım adlı magazin programında Nur Tuğba Algül Namlı, Hakan Ural ve Eylem İpek Şafak sunuculuk yapıyordu. Yeni sezonda da aynı isimlerle devam edeceği düşünülen Gel Konuşalım'da Nur Tuğba Algül Namlı'nın olmayacağı ortaya çıktı. 

Yeni sezonda Nur Tuğba ile yolların ayrıldığını açıklayan Tv8, Gel Konuşalım'ın yeni sunucusunun Seray Sever olacağı söylendi. 

19 Ağustos Pazartesi günü canlı yayına konuk olan isim ünlü şarkıcı Seda Sayan olacak. 


GEL KONUŞALIM NUR TUĞBA ALGÜL NAMLI NEDEN AYRILDI?

2015 yılında Mustafa Namlı ile evlenen ve bir oğlu olan Nur Tuğba Algül Namlı, geçen sezon ikinci çocuğuna hamile kaldı. Yaz boyu rahat bir hamilelik geçiren güzel sunucu doğum yaklaştığı için Gel Konuşalım programının yeni sezonunda olmayacak. Namlı'nın en az iki sezon ekranlarda olmaması bekleniyor.

NUR TUĞBA ALGÜL NAMLI KİMDİR?

1983 Mersin'de doğan Nur Tuğba Algül, Balıkesir Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Var mısın Yok musun programına katıldıktan sonra sunucu olmaya karar veren Nur Tuğba bu konuda eğitim almıştır. SkyTürk, NTV gibi kanallarda haber spikerliği yapan güzel sunucu ardından Ütopya, Survivor Panaroma ve Gel Konuşalım'da sunuculuk yapmıştır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR