Gelinim Mutfakta 10 Haziran Pazartesi Günün Birincisi Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 10 Haziran Pazartesi günün birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 10 Haziran Pazartesi günün birincisi ve puan durumunu sizler için araştırdık...

Gelinim Mutfakta 10 Haziran Pazartesi Günün Birincisi Puan Durumu
Yayın Tarihi: 10.06.2019 14:15:00

Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni hafta heyecanı başladı. Gelinim Mutfakta 10 Haziran Pazartesi günü yeni haftaya başladı. Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim kazanacak, hangi gelin-kaynana ikilisi günün birincisi oldu?

Gelinim Mutfakta izleyicileri, 10 Haziran Pazartesi gününün birincisini ve puan tablosunu araştırıyor. Gelinim Mutfakta da bu haftada yüksek tansiyona sahip! Gelinim Mutfakta da gelin Ezgi, Vahide, Gülcan ve Hatice arasındaki mücadele bu haftada sürüyor! Kim günün birincisi olarak çeyrek altınların sahibi olacak, Kaynanalar yemeklere kaç puan verdi?

GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN PAZARTESİ İZLE - PUANLAR

Gelinim Mutfakta 10 Haziran Pazartesi günün yemeği Zeytinyağlı Taze Bakla oldu. Gelinler Ezgi, Vahide, Gülcan ve Hatice bu gün zeytinyağlı taze bakla yaparak hünerlerini sergiledi. Kayın valideler şu sıralarda puanlamalara geçti.


Gelinim Mutfakta 10 Haziran pazartesi gününün birincisini ve puan tablosunu birazdan sizlerle paylaşacağız, şuan halen daha puanlama işlemi sürüyor.

Fatih Ürek'in sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi hergün saat 12.00'da başlıyor ve izleyicisiyle buluşuyor. Gelinim Mutfakta 10-15 Haziran tarihlerinde de yayınlanıyor. 

GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN GÜNÜN BİRİNCİSİ 

Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altının sahibi olan gelini ise 13 puanla Ezgi oldu.

Günün en düşük puanını alan gelini 11 puanla Vahide olarak açıklandı. Gülcan ve Hatice ise 12'şer puan alarak günü ikincilikle tamamladılar.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR