Gelinim Mutfakta 13 Haziran Perşembe günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta Puan durumu tablosu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması 13 Haziran Perşembe günü yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Gelinim Mutfakta izleyicileri 13 Haziran Perşembe günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu ve puan tablosunu araştırıyor.

Gelinim Mutfakta 13 Haziran Perşembe günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta Puan durumu tablosu
Yayın Tarihi: 13.06.2019 00:14:00

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, 13 Haziran Perşembe günü yeni bölümüyle ekranda olacak. Gelinim Mutfakta izleyicisi şimdiden Gelinim Mutfakta 13 Haziran Perşembe günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kazanan kim oldu? Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu, puan tablosu araştırılıyor. 

Fatih Ürek'in sunumuyla hafta içi hergün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler günün yemeğini yaparak maharetlerini sergiliyor, kayınvalideler de verdikleri puanlarla günün ve haftanın birincisini seçiyorlar. Günün birincisi olanlar çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olmayı başaran gelin Bilezik ödülünün sahibi oluyor.

GELİNİM MUTFAKTA 12 HAZİRAN ÇARŞAMBA PUAN DURUMU


Gelinim Mutfakta 12 Haziran Çarşamba günkü bölümü büyük çekişmeye sahne oldu. Gelinim Mutfakta 12 Haziran Çarşamba günü  en yüksek puanı alan isim 14 puanla Gülcan oldu. Diğer gelinlerin hepsi de 9 puan alabildiler. Gülcan 12 Haziran Çarşamba günün birincisi olarak çeyrek altın ödülünün sahibi oldu. 

Gelinim Mutfakta 12 Haziran Çarşamba günkü bölümüne Besime Hanım ile Hüsniye Hanım'ın kavgası damga vurdu! İki kayınvalide "Lezzetin Kraliçesi" terimi üzerinden sert bir tartışmaya girdi. Reyhan Hanım ise Hüsniye Hanım'ın haftanın birincisi olma iddiasıyla alay ediyor.

GELİNİM MUTFAKTA 13 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?


Gelinim Mutfakta  13 Haziran Perşembe günü birincisi henüz belli olmadı. Gelinim Mutfakta'da 13 Haziran günü gelinler yemeklerini yapacak ve kayınvalidelerin oyları sonucu puan durumu netlik kazanacak. Biz de puanlamalar yapıldığında Gelinim Mutfakta 13 Haziran günün birincisi ve puan durumunu, Gelinim Mutfakta puan tablosunu sizlere bu sayfadan ileteceğiz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR