Gelinim Mutfakta 14 Ocak yeni yarışmacı kim? Yeni gelin Simge Ayna kimdir?

Kanal D'nin çok sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta 14 Ocak Pazartesi günkü yeni yarışmacı kim? Rümeysa ve Nezahat Hanım yerine kim geldi? İşte Gelinim Mutfakta 14 Ocak yeni yarışmacı...

Gelinim Mutfakta 14 Ocak yeni yarışmacı kim? Yeni gelin Simge Ayna kimdir?
Yayın Tarihi: 14.01.2019 12:43:00

Kanal D'nin bu sezona damga vuran gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 12:15'te ekranlara geliyor. Gelinim Mutfakta 14 Ocak Pazartesi yani 216. bölümde ise yarışmaya yeni bir gelin geldi.

Gelinim Mutfakta her hafta yepyeni yemeklerle yepyeni gelin ve kaynana yarışma devam ediyor.

Gelinlerin yarışıp yemek yaptığı programda kaynanalar gelinlerinin tabaklarını bulmaya çalışıp, onlara puan veriyor. Gelinim Mutfakta programına katılan isimler günlük çeyrek altın için, cuma günü bilezik için yarışıyor.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Gelinim Mutfakta 14 Ocak günü yeni yarışmacılar geldi. Peki Gelinim Mutfakta 14 Ocak yeni yarışmacı kim?


Geçtiğimiz haftanın finalinde sınavları yüzünden yarışmadan çekilen Rümeysa yerine yeni bir yarışmacı geldi.

Gelinim Mutfakta 14 Ocak yeni gelen gelin Simge Ayna aslen İzmitli. 35 yaşında olan Simge Hanım 3 yıllık evli ve 2 yaşında Lina adında bir kızı var. Yeni yarışmacı Simge Hanım rakipleri konusunda da oldukça temkinli... Vejetaryen olduğunu söyleyen Simge Hanım yarışmaya kayınvalidesi istediği için katılmış.

Yeni gelin Simge Ayna'nın kayınvalidesi Songül Hanım ise aslen Iğdırlı, dediğim dedik bir kayınvalide... Beşiktaşlı olan Songül Hanım yarışmayı takip ederek gelmiş...

Peki Gelinim Mutfakta 14 Ocak çeyrek altını kim kazanacak?




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR