Gelinim Mutfakta 206. Bölüm Ezgi ve Reyhan geri dönüyor

Kanal D'nin çok sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta 206. bölüm fragmanı yayınlandı. Son olarak Cansu ve kayınvalidesi Sevgül Hanım'ın elendiği Gelinim Mutfakta 206. bölümde Ezgi ve Reyhan Hanım mutfağa geri dönüyor. İşte Gelinim Mutfakta 206. bölüm fragmanı...

Gelinim Mutfakta 206. Bölüm Ezgi ve Reyhan geri dönüyor
Yayın Tarihi: 29.12.2018 15:10:00

Kanal D'nin bu sezona damga vuran gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta hafta içi hergün 12:15'te ekranlara geliyor. 

Geçtiğimiz haftanın finalinde Cansu ve kayınvlidesi Sevgül Hanım elenmişti. Peki Gelinim Mutfakta 206. bölüm yeni gelen gelin kim olacak?

28 Aralık Cuma günü ekranlara gelen 205. bölümün ardından, Gelinim Mutfakta 206. bölüm fragmanı yayınlandı.

Fakat Gelinim Mutfakta206. bölüm sürprizi ise programın sevilen yarışmacısı Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanım'ın dönüşü oldu.


Haftalar önce Gelinim Mutfakta programına veda eden Ezgi ve Reyhan Hanım, Gelinim Mutfakta 206. bölüm ile birlikte geri dönüyorlar.

Gelinlerin yarışıp yemek yaptığı programda kaynanalar gelinlerinin tabaklarını bulmaya çalışıp, onlara puan veriyor. Gelinim Mutfakta programına katılan isimler günlük çeyrek altın için, cuma günü bilezik için yarışıyor.

Kıyasıya mücadelenin yaşanacağı Gelinim Mutfakta 206. bölüm yani yılbaşı gününde stüdyoda Ezgi, Rümeysa, Yağnur ve Elif en iyi yemeği pişirip Gelinim Mutfakta 206. bölüm çeyrek altınını almaya çalışacak...

İşte Gelinim Mutfakta 206. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR