Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Cuma günün birincisi kim oldu? Kim elendi? Puan Tablosu

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 23 Ağustos Cuma günü heyecanı sürüyor. Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Cuma günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kim, hangi gelin kaynana elendi? Gelinim Mutfakta haftanın puan durumu tablosu ve detayları haberimizde...

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Cuma günün birincisi kim oldu? Kim elendi? Puan Tablosu
Yayın Tarihi: 23.08.2019 14:47:00

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, haftanın son bölümünde Fatih Ürek'in sunumuyla yeniden ekranlarda. Gelinim Mutfakta da bu haftada büyük bir rekabet vardı. Gelinim Mutfakta'nın bugün ve bu haftanın birincisi kim olacak derken, kimin eleneceği de merakla bekleniyor. Gelinim Mutfakta 23 Ağustos 2019 Cuma puan durumu, günün, haftanın birincisi ve elenen ismi sizler için hazırladık...

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan bir an olsun bitmiyor! Gelinler, mutfakta hünerlerini gösteriyor, verilen yemekleri yapıp en iyi olmaya çalışıyor. Kayınvalideler ise gelinlerinin yaptıkları yemekleri puanlıyor. 

Gelinim Mutfakta Dün Günün Birincisi Kim Oldu? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 22 Ağustos Perşembe günü de büyük heyecana sahne olmuştu. Son bölümde Gelinim Mutfakta puan durumu büyük bir sürprize sahne oldu.

Gelinim Mutfakta 22 Ağustos (Dün) puan durumu şu şekilde oluşmuştu:
- Ezgi 6 puan (Ancak 2 puanı silindi ve 4 puana'a düştü) Ezgi en düşük puanı aldı.
- Hülya 8 puan 
- Hatice 13 puan
- Gülcan 17 puan (Gülcan günün birincisi ve çeyrek altının da sahibi oldu.)


Gelinim Mutfakta 23 Ağustos 2019 Cuma Günün Birincisi Kim Oldu? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta'da heyecan tüm hızıyla sürüyor! Gelinim Mutfakta'nın 23 Ağustos 2019 Cuma günü için puanlamalarına henüz geçilmedi. 23 Ağustos Cuma gelinim Mutfakta günün birincisi belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Cuma günün birincisi HATİCE oldu. HATİCE çeyrek altının ve bileziklerini sahibi oldu!

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Bu Hafta Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta 23 Ağustos Cuma elenen isim KENDİ İSTEĞİYLE GÜLCAN oldu! Gülcan, 23 Ağustos'ta Gelinim Mutfakta'ya kaynanasıyla birlikte veda etti.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR