Gelinim Mutfakta 25 Haziran günün birincisi kim oldu Puan durumu Ezgi ve Reyhan Hanım yok!

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta da yeni hafta heyecanı başladı. Gelinim Mutfakta 25 Haziran Salı günün birincisi ve puan durumu merak ediliyor. Yarışmacılardan Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanım yarışmada neden yok?

Gelinim Mutfakta 25 Haziran günün birincisi kim oldu Puan durumu Ezgi ve Reyhan Hanım yok!
Yayın Tarihi: 25.06.2019 10:49:00

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta da yeni hafta heyecanı 24 haziran Pazartesi günü başladı. İzleyiciler şimdi de Gelinim Mutfakta 25 Haziran Salı günü kim birinci oldu, kim kaç puan aldı ve puan durumu ne durumda? Bu soruların yanıtını araştırıyor. Yarışmada Ezgi ve Reyhan Hanım yok! İzleyiciler Ezgi ve Reyhan Hanım neden yok, elendiler mi diskalifiye mi edildiler? Sorusunu da araştırıyor.

Ezgi, dün yarışmaya bağlanarak çocuğunun havale geçirdiğini ve yüksek ateş nedeniyle bir hayli korktuklarını açıkladı! Ezgi ve kaynanası Reyhan Hanım bu nedenle yarışmaya bir süre katılamayacaklar, ancak kendileri elenmedi ve diskalifiye edilmedi! İzleyiciler, kısa bir süre sonra Ezgi ve Reyhan Hanım'ı yarışmada görebilecekler.

GELİNİM MUTFAKTA 24 HAZİRAN PAZARTESİ KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta 24 Haziran Pazartesi günün birincisi 14 puanla Gülcan olurken 12 puanla Hülye ikinci, 10 puanla Elif ve Hatice'de birlikte gün sonuncusu oldular. Gelinim Mutfakta'nın yeni gününde yeni günün birincisi merak ediliyor.

GELİNİM MUTFAKTA 25 HAZİRAN SALI GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta 25 Haziran Salı günü de büyük çekişmeye sahne olacak! Gelinim Mutfakta 25 Haziran Salı günün birincisi ve puan durumu henüz belli olmadı ancak belli olur olmaz bu sayfada sizlerle paylaşılacak...



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR