Gelinim Mutfakta 27 Haziran günün kazanananı Çeyrek altın kimin oldu? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta 27 Haziran 2019 Perşembe günün kazanananı Çeyrek altın kimin oldu? Puan Durumu günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 27 Haziran çeyrek altını kazanan ismi sizler için hazırladık. Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor.

Gelinim Mutfakta 27 Haziran günün kazanananı Çeyrek altın kimin oldu? Puan Durumu
Yayın Tarihi: 27.06.2019 14:45:00

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta, Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta'da Gelinim Mutfakta 27 Haziran 2019 Perşembe günün kazanananı Çeyrek altın kimin oldu? Puan Durumu sorusu soruluyor.. İzleyiciler, Gelinim Mutfakta 27 Haziran Perşembe Gelinim Mutfakta 27 Haziran 2019 Perşembe günün kazanananı Çeyrek altın kimin oldu? Puan Durumu

Gelinim Mutfakta'da haftaya Ezgi ve Reyhan Hanım'ın yarışmada yer almaması damga vurdu! İzleyiciler, Ezgi ve Reyhan Hanım elendi mi? Sorusunu sorsa da gerçek kısa süre içinde ortaya çıktı. Ezgi'nin çocuğu, Reyhan Hanım'ın torunu ateşli bir hastalık, havale geçirince bu ikili yarışmaya bu hafta katılamadı. Çocuğunun havale geçirdiğini açıklayan Ezgi, Reyhan Hanım'la birlikte çocuğunun başında olduğunu ve o iyileşmeden dönemeyeceğini söyledi.

GELİNİM MUTFAKTA 27 HAZİRAN GÜNÜN KAZANANI - ÇEYREK ALTININ SAHİBİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 27 Haziran Perşembe günün birincisi ve çeyrek altın kazanan isim henüz belli olmadı ancak belli olur olmaz bu sayfada sizlerle paylaşacağız. Gelinim Mutfakta 27 Haziran Perşembe gününde gelinler yine yemeklerini yapıyor ve kayınvalideler bu yemeklerin kimin olduğunu bilmeden puanlamalarını yapıyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR