Gelinim Mutfakta 27 Şubat gün birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim kazandı

Kanal D'nin favori programı Gelinim Mutfakta 27 Şubat Çarşamba günü 248. bölümüyle ekranlara geldi. Gelinim Mutfakta 27 Şubat Çarşamba günü gelinler fırında kıymalı patates dizmesi yaptılar. Peki Gelinim Mutfakta 27 Şubat Çarşamba günkü bölümünde çeyrek altını hangi gelin kazandı?

Gelinim Mutfakta 27 Şubat gün birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim kazandı
Yayın Tarihi: 27.02.2019 13:41:00

Kanal D'nin iki sezondur ekranlara gelen ve çok sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 12:15'te ekranlara geliyor. Gelininin yaptığı yemeği bulma formatına sahip Gelinim Mutfakta 27 Şubat Çarşamba günü 248. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Gelinim Mutfakta 27 Şubat Çarşamba günkü bölümünde çeyrek altını hangi gelin kazandı? 

Gelinlerin yemek yapıp birbirleriyle rekabet ettiği Gelinim Mutfakta programında kaynanalar gelinlerinin tabağını bulmaya çalışıyor. Bu anlarda tattıkları bütün yemeklere 1 ve 5 puanı kullanmak suretiyle puan veren kaynanalar heyecan dolu anlar yaşıyor. Gelinim Mutfakta'da kritik yapıldıktan sonra günün en yüksek puanını alan gelinlerden biri yakasına çeyrek altın takıyor.

Haftanın finalinde yan cuma günü de tüm haftanın en yüksek puanını alan gelin 5 altın bileziği koluna takıyor. Hal böyle olunca Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan hiç bitmiyor. Gelinim Mutfakta 27 Şubat Çarşamba gününün birincisi merak ediliyor. 

Mutfakta rekabetin bir dakika azalmadığı Gelinim Mutfakta yarışmasında 27 Şubat Çarşamba günü heyecan her zaman olduğu gibi doruktaydı. 


Gelinim Mutfakta 27 Şubat gün birincisi kim oldu? Çeyrek altını kim yakasına taktı

Gelinim Mutfakta 27 Şubat günü gelinler fırında kıymalı patates dizmesi yaptılar. Gelinim Mutfakta 27 Şubat heyecan dorukta...

Ellerinin lezzetine çok güvenen gelinler Gelinim Mutfakta 27 Şubat Çarşamba günü de mücadeleye devam ediyor. Peki Gelinim Mutfakta 27 Şubat gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 27 Şubat çeyrek altını hangi gelin kazandı?

Gelinim Mutfakta 27 Şubat gün birincisi Nergis oldu. 18 puan alan Nergis haftanın ortasında yakasına çeyreği taktı.

Gelinim Mutfakta 27 Şubat gün sonuncusu ise aldığı 4 puanla Gizem oldu.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR