Gelinim Mutfakta 28 Ocak yeni yarışmacı kim? Yeni gelin Gözde Dutçu kimdir?

Kanal D'nin çok sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta 28 Ocak Pazartesi günkü yeni yarışmacı kim? Yağnur ve Nilgün Hanım yerine kim geldi? İşte Gelinim Mutfakta 28 Ocak yeni yarışmacı...

Gelinim Mutfakta 28 Ocak yeni yarışmacı kim? Yeni gelin Gözde Dutçu kimdir?
Yayın Tarihi: 28.01.2019 12:54:00

Kanal D'nin bu sezona damga vuran gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta hafta içi her gün 12:15'te ekranlara geliyor. Gelinim Mutfakta 28 Ocak Pazartesi yani 226. bölümde ise yarışmaya yeni bir gelin geldi.

Gelinim Mutfakta her hafta yepyeni yemeklerle yepyeni gelin ve kaynana yarışma devam ediyor.

Gelinlerin yarışıp yemek yaptığı programda kaynanalar gelinlerinin tabaklarını bulmaya çalışıp, onlara puan veriyor. Gelinim Mutfakta programına katılan isimler günlük çeyrek altın için, cuma günü bilezik için yarışıyor.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Gelinim Mutfakta 28 Ocak günü yeni yarışmacılar geldi. Peki Gelinim Mutfakta 28 Ocak yeni yarışmacı kim?

Geçtiğimiz hafta en düşük puanı alıp elenen Yağnur yerine yeni bir yarışmacı geldi.


Gelinim Mutfakta 28 Ocak yeni gelen gelin Gözde Dutçu aslen Diyarakırlı. 1.5 yıllık evli olan Gözde Hanım'ın henüz çocuğu yok. Güzellik merkezi olan Gözde Dutçu, yoğun bir iş temposu olduğunu söylüyor.

Yemek yapmayı da yemeyi de çok seven Gözde Hanım bir hayli iddialı...

Yarışmaya kayınvalidesi istediği için katılan Gözde Dutçu, yöresel yemekleri de çok iyi yaptığını söyledi.

Gözde Dutçu'nun kayınvalidesi Sevinç Hanım ise aslen Çanakkaleli. Programı severek izlediğini söyleyen Sevinç Hanım gelinine çok güveniyor.

Peki Gelinim Mutfakta 28 Ocak çeyrek altını kim kazanacak?
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR